< Fancygirlz -

Fancygirlz    

Desperate beliebers-Tull!

Hei dere! Nå tenkte vi og ta opp et emne som vi har tenkt en del på i løpet av de siste dagene. Det er altså Desperate, irriterende, teite, overdrivende, overlegende, plagsomme og gale "justin bieber fans" Nei, vi gidder ikke å kalle dere "Beliebers" i dette innlegget, for det er bare et teit ord dere har funnet på! Det står jo ikke en gang i ordboka? Vi liker jo Justin Bieber selv, men vi er jo ikke helt gale som dere? Det finnes grenser, skjønner dere! Dere irriterer sikkert Justin også med det, flere av dere legger sikkert ut 20 statuser på facebook som linker til profilen til Justin! Herreguuuud, stakkars gutt. Så ro dere ned og ikke vær så utrooolig barnslige og teite. Dette gjelder jo ikke allesammen, men de som virkelig overdriver! Hva er problemet deres?? Håper virkelig vi får svar på det nå, fordi vi blir jo bombandert med Beliebersvarsler på face! STOP IT!
 
-sara og Fredrikke!!!

Skrevet 15.des.2011 kl.14:13 i Våre meninger 26 kommentarer Permalenke Tips en venn

26 kommentarer

helenee1995

15.des.2011 kl.14:16

greit man liker en artis, men det finnes grenser! :O
herborg Bieber

15.des.2011 kl.14:24

Justin sier selv han liker det.. så kan dere vere så snill og la oss beliebers vere ifred? :) på forhånd takk :)
LeneH

15.des.2011 kl.14:25

kul du! ånei..
Charlotte!

15.des.2011 kl.14:38

Herregud, sånn som " herborg bieber " sier, så kaller justin oss belibers, og han synes det er dårlig at dere som er " fans " som dere kaller dere, hakker ned på oss som er belibere. Det er bare veldig domt! Jeg skjønner ikke at dere gidder å blogge om det, VELDIG DÅRLIG GJORT Å HAKKE NED PÅ OSS!

Once a beliber, always a beliber.<3
Thea

15.des.2011 kl.14:44

Så fint bilde ♥♥
Jenny

15.des.2011 kl.14:45

flaut..........litt kleint at DERE kaller dere fans.... det er ingen av oss beliebers som bryr seg om hva dere småunger mener om oss eller Justin uansett så hvorfor gidder dere?:) haha!

Voks opp!
belibers

15.des.2011 kl.14:47

hahah :)

justin kaller oss selv belibere og han liker det:) så nei det er ikke teit og plagsomt fordi han liker det :-) kaller du deg ikke en beliber er du ikke en ekte fan :) veldig teit innlegg for å være ærlig, ikke rakk ned på oss :)

hilsen belibers!
stine haugan

15.des.2011 kl.14:52

Vet ikke helt hva som er mest barnslig jeg altså.. Dette innlegget eller Beliebers, stemme for det føste.
TEITERE INNLEGG SKAL VI LETE LENGE ETTER

15.des.2011 kl.14:57

Justin kaller oss beliebers selv.. Det er faktisk han som gjorde at vi kaldte oss det ''fast''.

Barnselige og desperate? Det er ikke iallefall vi som er det, vil mer si dere er det.

Dette var et utrolig teit og BARNSELIG innlegg.

Justin er BELIEBERENE sin helt, og det kommer han ALLTID til og være.. Dere kan ikke forandre NOENTING på det!
Thea-Turbothea!!!

15.des.2011 kl.14:59

nice
Emma Bieber Olsen

15.des.2011 kl.15:05

Hahaha, dette var nesten litt morsomt. Dere sier at dere liker Justin Bieber. Vel, Beliebers er en UTROLIG stor del av Justin, så hvis dere liker ham liker dere oss. Jeg trodde jo dere i det minste hadde fått med dere at det ikke bare var oss som kalte oss beliebers, Justin kaller oss det, og han elsker oss. Derfor er det kanskje lurt å sjekke ut litt fakta før dere skrive. Dette innlegget var teit og barnslig. Og ikke for å være frekk, men hvis det er så barnslige dere faktisk er, tror jeg nok folk irriterer seg over varsler fra dere på face....
Queen

15.des.2011 kl.15:07

Kan dere barnehage unger ta dere sammen og lese innlegget ordentlig? De har ikke skrevet noe om at Belibere i seg selv er teite, MEN når NOEN overdriver så er de teite og da blir det feil å kalle seg en belieber. Og jeg er helt enig at NOEN overdriver til tider, det er ikke noe å legge skjul på at noen gjør! Og NEI, Justin har ikke sagt at han liker at fansen eller beliberne stalker han, han har nemlig et privatliv han også. Og til du som kaller deg ''beliber'' Det er helt valgritt å være fan eller beliber, Justin liker deg ikke mindre fordi man ikke vil kalle seg en belieber!
madelene

15.des.2011 kl.15:14

det der er så utrolig teit, det er så utrolig teit å hakke ned på oss bieber fans/beliebers. kan dere ikke bare la være? det eneste dere kommer videre med i dette inlegget er at fans/beliebers blir irriterte. hva er vitsen?
torhild :)

15.des.2011 kl.15:16

Vennen, det er ikke vi som er barnslig, det er du. Du tar deg faktisk tid til å skirve dette innlegget, når du vet at nesten alt er løgn. Prøver du å si at det er synd på han for at han har så mange desperate fans? Ville heller sagt at det er synd på han for han har så mange desperate hatere :) Og du vet, Justin harr selv sagt mange ganger at han er stolt av å kalle oss hannes BELIEBERS! Det er kanskje ikke et ord i ordboka, men det er mange ord som alle burker til daglig som ikke står i ordboka.
Vilde Bieberr

15.des.2011 kl.15:21

kleint for dere.
Jessica

15.des.2011 kl.15:22

Hvorfor må dere skrive så mye slemt? VI er ikke gale vi poster ut noen ting om han da skjønner du. Og han liker VÆRTFALL IKKE at folk kaller beliebers teite!
Queen

15.des.2011 kl.15:23

Og bare sånn til info. Jeg står ikke på Fredrikke og Sara's parti, for noe av det de skrev var teit. Men dere over her må nesten lese hele innlegget før dere klikker.
Guro

15.des.2011 kl.15:28

At 'beliebers' ikke står i ordboka var et dårlig argument, just sayin'..
han elsker jo oppmerksomheten, og beliebers er et ord som er funnet opp, for alle justin bieber fans. Altså, er bare et ord som beskriver at du er fan av han :)
Kornelia / Kommenterer tilbake

15.des.2011 kl.15:44

Sv; Tusen takk, dere også (:
Vedis Christine

15.des.2011 kl.15:53

Åh, justin Bieber har noen herlige sanger da!
fatin

15.des.2011 kl.16:18

HEI TIL ALLE DERE SOM LESER DENNE DRITTENS INLEGG!! ikke kommenter og ikke trykk på linken neste gang, de vil bare få flere lesere, jeg synes bare de er dumme som bruker sin tid på å skrive dettte haha STAKKARS de har lite liv. men jaja :)) <3<3

PS: STYGG BLOGG hahahha kos dere med å lese alle hat brevene :)
OMG! dere er teite! -.-

dere sier dere liker justin! å han elsker fansen sin, men dere skriver sånn her. Viss facebook varsler irriterer dere, meld dere ut fra gruppa, også slutter dere å linke til dette forbannende barnslige innlegg hele tia.. jauda, min mening.. men SÆRR! VOKS OPP!
♥Sara og Fredrikke!

15.des.2011 kl.16:30

jeg som faktisk tørr å linke t: Les det nyeste innlegget :-)
christine

15.des.2011 kl.16:32

Litt kleint at du kaller deg selv en Justin Bieber fan, når du hakker ned på andre. Han kaller faktisk oss hans "belibers" i ordboka eller ikke. VI bruker det HAN bruker det. Er du så utrolig lei av at du får varsler, så kan du melde deg ut av gruppa. Ikke hat mot deg/dere eller noe, men tenk deg/dere om før dere skriver noe om noe sånt.

Gjorde dere dette for å få flere lesere? Funket ganske dårlig må jeg si

Det jeg mener med hakke er: at dere skriver vi er barnslige å teite. UTROLIG hyggelig må jeg si.

Takk for meg, og hade.
ida

15.des.2011 kl.17:09

drit i å hakk ned på oss Belibere!

det er bare teit. vi driter vel FAEN i hva dere mener...jævlig teit og barnselig innlegg!

Skriv en ny kommentar

hits