Fancygirlz    

Kategori: Bilder


Oppsumering

Nå er det jo ikke lenge til 2012, litt skremmende egentlig med tanke på at dette kanskje var vår siste jul.. huff, vi tenker ikke mer på det! Vi ahr ikke hatt dette bloggen særlig lenge, men vi har nådd ganske høyt på kort tid. Her er litt oppsumering fra bloggen i 2011 (8 dager)

  • Tilsammen har vi  2660 sidevisninger 
  • Vi har 1300 kommentarer (før dette innlegget da)
  • Rekorden våres av sidevisninger på en dag er 268 og det var i går.
  • Rekorden våres på lesere på en dag er 143 og var den andre dagen vi blogga.
  • Med dette innlegget har vi skrevet hele 82 innlegg! 
  • Bloggen med opprettet 13.desmber.2011

-Fredrikke

Inspiration

Untitledbeautiful, flower, girl, gorgeous, hippie - inspiring picture on Favim.comRAWRUntitledRAWRTake a look at those red lights,green lights,blowin' my mindWelcome to my blogRAWR
//weheartit

 

-Fredrikke

Bilder

Hei!

Jeg har vært ute å gått tur med mamma, pappa og lillebror. Det var ikke veldig morsomt :-/ Jeg liker bedre og sitte inne å glane på TV eller PC, det er greia mi ;-) MenMen, gått med litt vind i håret. Jeg har tatt noen bilder som dere skal få nå.


Det nye profilbilde mitt på Facebook :-D

Paint er GØY. Fredrikke liker og snakke ser dere vel <3Dette er fra i sommer da ;-)

SAVN! <3

Hehe...

Krøller :)
Det var "noen" bilder, HAAADEEE

-Sara-

Christmaseve

Hei! Sara skulle egentlig legge ut noen bilder, men det funket visst ikke. men hun kommer sikkert med et innlegg senere i kveld, hihi! Nå lukter det ribbe og annet tilbehør til julematen i hele huset, deilig! Vi har ikke spist enda, så jeg kjenne rjeg begynner og bli skikkelig sulten. Også  vi jo bare komme med en "juletakk" til dere! Vi hadde virkelig aldri trodd at vi skulle nå så høyt med bloggen vår, vi er evig takknemlige! Men nå må jeg stikke, hadde egentlig laget et super langt innlegg men så gikk strømmen og pcen slo seg av. Må løpe ut til bikkja og mate han litt, haha. Ha en fortsatt fin julekveld, det fortjener dere!Gaveeer!

-Fredrikke 

Bildene

Heisann!

Mornmorn, nå sitter jeg her og kjeder livet av meg. Noen må ha det BLÆ også da.. Men her er bildene jeg lovte dere:WTF! Selfølgelig kom det opp sånn ERROR driiit! Men jeg kan jo sikkert legge ut resten en annen dag ;-D

Men da sier jeg TAKK FOR MEG, neida. 

Hva syntes du om jakka og bildene? GOD JUL!

-Sara<3

Outdoorpictures

Heisann folkens!
Nå kom vi akkurat inn, vi har vært ute og tatt masse bilder, ute i hagen og i skogen! Og vi har laget en video, fordi vi har startet med "Fancygirlzhverdag" Hvorfor vi filmer, men vi prater ikke så mye og sånn, vi tuller mest! Og i dag var videoen ute. Så videoen kommer enten i kveld eller i morgen, Sara har ikke nett men hvis hun har det i kveld skal hun legge ut mange bilder hun har tatt.Hva synes dere?  :)

-Fredrikke og Sara<3

 

Bilder

Hei dere! Og god morgen, kanskje litt sent men jaja.. Våkna klokka 21.30 i dag, så har egentlig hvert på pcen og sånn en stund. Nå er vel Sara på sykehuset, eller så er hun og shopper, heldigrisen! Men vi har tatt mange bilder som ikke har kommet ut på bloggen enda, så jeg tenkte dere kunne få se noen av de nå. Senere i dag tror jeg at det kommer dagens outfit!Vi har enda flere bilder, men dette var noen av de! Husk at outfit bilder kommer senere i dag så stay tuned!
OG TIL SLUTT, et bilde jeg akkurat redigerte:


 

~Fredrikke~

 

Sommerbilder

Hei dere!

Her kommer noen bilder som vi tok rett etter sommerferien, åå, da var det varmt og vi kunne ha på lite klær! Nå måvi ha på masse klær og gummistøvler.. SNØ KOM!


Synes?

-Fredrikke
 

hits