Fancygirlz    

Kategori: Blogg


Ikke noe mer blogging

Hei, naa er jeg bare paa pappa sin mobil, fordi jeg faar meg ikke inn paa bloggen paa pcen min av en eller annen grunn, skal prove og faa det til, saa da blir det blogging, men hvis ikke saa nomoreblogingzzztoday! Endelig snor det ute, skikkelig mye ogsaa siden det er helt hvitt over alt og det har snodd i hele natt, wiii! Daarlig blogging jeg vet det, men har ikke de riktige bokstavene osv! Snakkes!

-Fredrikke

Nytt design

Hei!
Sett den nye headeren våres? Redigerte den akkurat, synes vi trengte et litt mer "juledesign" siden vi har jo rødt design, og headeren var rosa, ogja.. Det sier vel egentlig seg selv, rødt + rosa = ????

Hva synes du om headeren?

~Fredrikke~

Stikker snart.

Hei dere!
Nå må jeg kjappe meg, fordi nå skal jeg bare spise litt (potetmos og pølse, nam!) Så kommer tante og henter meg, så er det baking på G! Men må stikke nå, så hadebra!
Skole er kjedeliiig: 

 

~Fredrikke~

Bloggtips

Hei dere! Beklager dårlig blogging i dag.. Vi skal nok skjerpe oss, hehe! Men Sara var jo hos Felicia, og bestefaren sin. Og jeg har gått tur med Nure noe som så ut til og være veldig gøy for han. Siden vi møtte en annen hund av samme slag, BorderCollie. De hadde det så gøy, også var de såååå søte!
På mandag, altså i morgen, skal jeg og kusina mi Emma Sofie til tanten vår for og bake litt. Så det blir nok veldig lite blogging fra min side i morgen, siden jeg slutter på skolen 14.15 og skal dit 15.00 og er hjemme igjen rundt 20.00-21.00 så skal prøve og få lagt ut et raskt innlegg etter skolen, men jeg lover ingenting. 

Men, nå MÅ dere virkelig komme med noen bloggtips, sånn at vi vet hva dere liker! ikke si video, for det vet vi allerede at dere liker.

Hva vil du ha på bloggen?

~Fredrikke~
 

 

Sang

Heisann!

Nå sitter vi her og hører på Mistletoe Justin Bieber :-) Den er så fiiiin! Vi prøver også å lage sang, meen det går ikke såå fint med mellodien da HEHE... Vi finner det nok heelt sikkert ut da :-D Jaa, vi har laget MÅ GJØRE VIDEO men den finner vi jo selvfølgelig ikke, også har vi laga sminke video som ble helt syykt dårlig siden vi ikke har kamera bare web som Felicia har hatt i 5 år eller no! Gidder ikke legge ut bilder nå siden vi ikke har tatt noen ennå. Sjokolade er godt! Mtte bare skrive det :-D Jeg har egentlig ikke så mye å skrive om akkurat nå men kanskje senere i kveld. Hvis dere er helldige får dere kanskje teksten på sangen i kveld også! 

BYEBYE <3<3

 

-Sara-

Heei

Heeisann :-D

Idag har jeg vært på bjørklangen TORG :-D Jeg skulle egentlig kjøpe meg en jakke, men den var jo ikke der. Jeg ble jo litt sur men livet er hardt. Ååå, jeg skal kanskje være med i TOPP eller JULIA! Mamma vet hvem de er som tar bilder og sminker og sånne ting, og de har spurt om jeg kan sende bilde av meg. Så nå driver jeg og finner ut hva jeg skal ha på meg på bildene. Dere MÅÅ stemme på Jenny i Idol i dag! Hun er beeest. Jeg har ikke bilder nå heller såå... Men nå må jeg gå og se på at Jenny vinner Idol!!! <3

Haade!
Men så er Sara utrolig heldig og har en så snill og kul venninne som meg, altså Fredrikke. ;) Så når hun har lagt ut et innlegg, kan jo jeg bare rette opp litt med et bilde. Stakkars lesere, får ikke noe bilde ... Men så kommer jeg, og redder dere! Dere får et bilde jeg tok av hun på mandag eller noe.. Tirsdag var det vel.. nei kanskje Onsdag? samme det, denne uka vertfall.. HILSEN FREDRIKKE! Men innlegget er fra Sara.. komplisert ass.

Søtiiiiiiiing!

 

 

-Sara-

Måtte bare!

Hei dere!

Nå ligger jeg på IPadden og kjeder meg så da kan jeg jo bare blogge litt ;)
Vi har veldig veldig veldig mange side visninger på bare disse to dagene, vi er ganske fornøyd! Åå, møkka katt! Nå har den stygge, neida den er ikke stygg men den har DRITI på rommet mitt, det lukter ikke akkurat godt!
Hvis jeg gidder/orker gå inn på bloggen og skjekke kommentarer MÅ dere minne meg på at jeg må kjøpe gave til venner. Ikke imorra da jeg skal jo til Fredrikke! Jeg kan ikke legge ut noe bilder av oss nå, Fredrikke har alle bildene på sitt kamera Såå da Går det dårlig og legge ut no... Jeg kan jo si hvor jeg skal være den herlige dagen 24.desember. Først skal jeg ligge på soffaen å se på 3 nøtter til Askepott, det blir lixm ikke jul uten og se den. Så skal vi spise frokost, ta med oss noen gaver inn til sykehuset. Også skal vi feire litt jul hos bestefar, siden han er lam og kan ikke være der og feire med oss. Også skal vi reise hjem igjen og ordne oss, dekke bordet og masse sånn.
Men siden jeg ikke har noe å gjøre mer kan jeg jo si noe av det jeg ønsker meg til jul (sier 10 ting)

1.Canon kamera
2.Sminke
3.PC
4.TV på rommet
5.Hund(Hehe skjer aldri!)
6.Klær
7.Eget hus
8.Smykker
9.Parfyme
10.Maaaaaasse penger!!!

Hvor skal du feire jul og hva ønsker du deg?


-Sara-

Hva er greia med skole?

Heei dere!

Idag har jeg vært på skolen og kjeda meg. Hvorfor har vi matte, det er jo ikke sånn at jeg skal bli noe mattegæren tuffs som ikke finner ut hva man skal gjøre med livet sitt. Meen, nå er det jo bare 10 dager til jul!

Jeg gleder meg mest til gavene og kakene. Jeg legger ikke ut noe bilde nå, fordi Fredrikke har alle bildene på dataen sin. MenMen

 

 

 

-Sara-  <3

Welcomeee

Hei dere! jeg er en man oppi søttiåra, kommer til og blogge om barnebarna mine og vedhugging. NEIDA! Vi er to jenter, Sara på 11 år og Fredrikke på 12år! Vi kommer til og blogge om hverdagen våres, videoer og bilder. Etterpå skal vi lage en må gjøre video, har tenkt til og lage den snart. Men nå sitter vi med IPad, så dere får bilder senere. Sara er brunette, er interressert i gutter, mote, klær, sminke, fotografering og sang. Fredrikke er blondine over interressert i det meste som Sara er det i.+friidrett. Det var litt om oss, senere får dere bilder + en mågjørevideoen. SÅ SNAKKES.
hits