Fancygirlz    

Kategori: Hverdag


Daffedag

Hei! Nå sitter jeg fortsatt i pysjen og store varme sokker. Haha, orker ikke å kle på meg, pluss at pysjen min er så digg! Aha. Nå skal jeg spise litt toast og drikke kakao, skal prøve og få tatt noen bilder etterpå (når finklærne er på, haahha) Så snakkes vi da.


-Fredrikke! (lover bedre blogging, men nå er det lite og blogge om)

Nyttårs aften

Hei dere! Nå har jeg akkurat sett The last song, ååå, den er så fin! Har sett den utrolig mange ganger før, men blir aldri lei. Må bare beklage bloggingen i går, men Sara har jo bloggfri, siden pia er hos henne, men tror kanskje Pia skal hjem i dag og da er kanskje Sara tilbake! Jeg skal i allefall blogge bedre i dag, haha. I går var jeg jo hos ei venninne av meg, og jeg kan jo ikke prioritere bloggen forran alt, det finnes grenser ;) Venner går før blogg, for og si det sånn. 


  

-Fredrikke

Drar snart

Hei! Om ca 3 kvarter drar jeg til verdens fineste gård, hihi, det er faktisk det, haha. De har vunnet sånn pris for kommunen vi bor i og sånn. Men uansett, så skal jeg på besøk til Jenny i dag♥ Har ikke vært der siden .... i sommerferien! Så er på tide, gleder meg! Det er alltid så koselig der, også har hun fantastiske dyr, som bl.a hesten hennes Alladin


hahahhah, får sykt latterkrampe når jeg ser det bildet der, miss it!

-Fredrikke

I dag

Hei, i dag skal jeg kanskje til ei venninne av meg, men er ikke helt sikker enda. Venter på svar nå, hehe! Hvis det passer så kan jeg ikke love dere blogging, dessverre. Men kan jo blogge litt mer i kveld eller noe når jeg kommer hjem. Hvis det i det heletatt blir noe.. Uansett så får jo dere ha en fin dag, kos dere masse!

Beklager bildestørrelsen nå for tiden, men uansett om jeg tar det i 400 og 800 blir det helt likt.. Uansett, hva synes dere om den nye headeren og designet vårt? We like it! It's so girly  

-Fredrikke  
 

29 desember

God morgen lesere♥ I dag skal jeg heller ikke så mye spesielt, haha. Føler at jeg hele tiden skriver "ikke noe spesielt" spennende blogg, hm? Neida. I dag skal jeg hvertfall på butikken en tur og pante flasker, woho, moneeey. Klarer virkelig ikke å vente til jeg får kjøpt meg kamera! Nå skal vi spise frokost, så vi snakkes vel senere i dag 

Hva skal dere i dag?

Borte

Heisann!

Nå er jeg hos Felicia. Vi sitter på PC`en å spiller og litt sånn:-) Vi skal ikke gjøre så veldig mye nå, skal bare chille helt! Jeg har ikke noe spesielt å skrive om akkurat nå, men kanskje senere i kveld, siden da har vi sikkert gjort litt mer. Eller kanskje ikke, vi får se da! Haha. Jeg har ikke noe nytt bilde akkurat nå så jeg tar ett fra Facebook.
  

Det er ikke så stort siden jeg har kopier det... Vi snakkes senere i kveld. HADE SØTE SMÅÅ!

-Sara-

Heisann

God morgen, eller god dagen eller hva man nå sier.
Det var noen av dere som kommenterte på videoen at dere ikke hørte såå bra, jeg vet det kameraet jeg har nå er en liten bæsj. Men nå er jeg hos bestemor sammen med VERDENS KULESTE!, PIA <3 Vi har tellt penger, spillt tapFish2, bakery story.  Etterpå skal jeg, mamma og lillebror ned på torget på bjørkelangen for og kjøpe noen klær og bruke opp gavekortet mitt. Også skal jeg KANSKJE kjøpe ett NYTT og BRA kamera! Ikke akkurat det Fredrikke viste dere igår fordi det kosta vel 2690 eller no, men jeg skal ha ett vi så i ett blad som kosta 1400 ellerno.
Nå går jeg og Pia og ser film. HADE <3
 Hehe.. Hadde ikke noe annet bilde enn dette.. SNAKKES LESERE <3

-Sara-

Latee

Hei! Sov skikkelig lenge i dag, synes jeg da. Så om ikke lenge må jeg spise så skal vi dra og ta sprøyte, jeeeej, or not. Fetteren min kommer en eller annen gang i kveld, vet ikke når, men sent. Nå må jeg stikke og ordne meg litt, snakkes.

-Fredrikke
 

Tomorrow

Heisann! Klokken 13.00 i morgen skal jeg ta en sprøyte, ikke noe farlig greier altså, men siden jeg var litt småforkjøla når de i klassen min tok den, så måtte jeg vente. Så i morgen er i dagen, huff, hater sprøyter! Men i morgen klokken 16.00 kommer den crazy lille gale skapningen jeg har denne bloggen sammen med ned til meg, haha. Så da lurte vi på om dere hadde noen ønsker om hva vi kan blogge om, siden da er vi jo begge to, så da har vi muligheten til og blogge om det meste. Også her kommer et ganske gammelt bilde, men dere har ikke sett det før så..

 

-Fredrikke

Home

Heisann! Nå er vi kommet hjem igjen, var ganske koselig. Vi grilla pølser og gikk litt, men vi fikk ikke gått så veldig langt siden det var utrolig glatt og ikke minst kaldt ute! Uansett, godt og komme inn i varmen igjen. Nå skal jeg ta meg en god varm dusj så snakkes vi senere. :-)

Har du vært på skogtur i det siste?

-Fredrikke

SpmRunden

God morgen, eller kanskje ikke morgen men. Nok om det! Igår sa jeg at den skulle komme ut kl.9 eller 10, men jeg fikk ikke lasta den opp og den ble møkk dårlig! Men dere skal få den idag i stede. Jeg skal snart ut og hjelpe mamma og lillebror med og vaske bilen til mamma, JIPPII!! Neida, kanskje jeg får noen penger i lommeboka også. Men resten av dagen har jeg ikke tenkt til og gjøre så mye, tror jeg.. Jeg kan jo lage en sminke video hvis jeg ikke finner på noe annet. Vi får se om det blir noe av.  Her er ett bildee <3
  Jeg har fått sånn deksel på Ipodden miin! :-D
Videoen kommer nå snart skal bare laste den inn, HADE

-Sara-

good morning sunshine

Hei, og god morgen! Senere i dag skal jeg og familien ut på tur, akkurat som Sara var i går.. Vet ikke om jeg skal noe mer, vi får se. Nå må jeg uansett vaske noe greier, så vi prates om litt.

-Fredrikke
 

Kommet hjem

Hei dere, nå har jeg akkurat kommet hjem, eller, det har jo Sara også da. Siden vi har vært ute med Kim, en nabo så det var jo ganske gøy, hehe. Bortsett fra at vi fikk en litt dårlig nyhet.. jaja! vet ikke helt hva jeg skal senere i kveld, ender vel opp med at jeg sitter og loker pc!
-Fredrikke
 

Besøk

Hei! Vi har fortsatt besøk så dette blir et ganske kjapt innlegg. Menmen! Vi har spist julefrokost og får noen minutter siden spiste vi litt småkaker, kjempegodt! Tror Sara er på tur eller noe, hun blogger sikkert litt senere i dag kan jeg tenke meg. 
Men nå drar de, så hadebra!

-Fredrikke

Julefrokost

Hey!
Stod opp ganske tidlig i dag også, ca en time siden eller noe. Så jeg har bare ryddet rommet, rydda litt nede og litt sånn. Siden vi skal få besøk om cirka 3 kvarter av Tante, kjæresten hennes og fetteren min. Vi har sånn tradisjon at annehver 2.juledag kommer vi til hverandre og spiser god frokost/lunsj siden det blir på en måte "sen frokost" hehe! Åh, til jul fikk mamma og pappa en sånn maskin til og ta kakao, kaffe, og alt av bestemor, den er sååå utrolig digg, spesielt kakao med krem, haha ;-) Vi snakkes folkens!
 

Har dere julelunsj?

-Fredrikke.

Morgenfugl

Hei!

Jeg var oppe veldig lenge igår, men jeg står opp tidlig selvom jeg ;-) Jeg har tenkt til og ta noen bilder etterpå og vise outfit å litt sånn. Vi blir såå glade når vi får kommentarer om at bloggen vår er så bra og at vi HELT KLART kommer på topplista det er veldig hyggelig av dere! Det var en som kommenterte dette da:

Alina

Elsker bloggen deres, det er den beste bloggen for alltid!! Håper dere aldri slutter, hva skal jeg liksom lese på da? ^^
Dere kommer HELT KLART på topplista, uten tvil ;) Navnet deres vil bli kjent Norge over :))

Det er så snilt av deg/dere som kommenterer sånn, og hvis det er noen som kommenterer noe stygt gjør det ikke noe bare det er sånn VELDIG stygt. Når dere kommenterer sånn så vet vi jo hva dere ikke vil ha og hva dere vil ha, og det gjør ikke noe for oss det! Men jeg kan jo legge ut ett innlegg ganske snart igjen fordi jeg skal spille litt piano nå ;-)
Men før det MÅ jeg si dere noe. Vi ligger på 10 plass på mest aktive og av jenter 13-17 år! Det er  VELDIG bra til og være oss liksom også har vi jo bare hatt den i 2 uker på tirsdag :-D Jaja blogg lesere da går jeg og spiller piano
Snakkes-HADE-

-Sara-

Vet ikke helt jeg

Hei på deg!

Nå sitter jeg, eller ligger da i senga mi og koser meg med Tiger OG Pus. Det går ikke så veldig fint siden dem ikke liker hverandre. Vi vet liksom ikke helt hva dere vil ha og sånn så jeg vet ikke hva jeg skal skrive om NÅ. Idag har jeg jo ikke gjort annet enn og ligge på soffaen også har jeg vært sammen med Fredrikke da! Selvfølgelig enda en gang, jeg har ikke bilder siden vi tar de fleste bildene hos Fredrikke og da er jo de på hennes PC :-/ Men dere er jo så flinke lesere som greier dere selvom :-D Jeg kan jo ta et bilde og legge det ut på Facebook også kopiere det... Men så er det jo sånn at jeg tar AV meg sminke når jeg skal legge meg, selv om jeg ikke skal legge meg enda da ;-) Så jeg ser jo ikke ut! Men kan jo gjøre det selvom, for dere liksom :-D Her kommer det ;-)

 Snakker i telefonen med Pia, VERDENS BESTE KUSINE EVER! ;-P

Snakkes søtesmå <3
Hva syntes du om kusina de??

 

 

 

Morgengave

Hei! Akkurat som Sara skal, så skal jeg også se de tre nøtter til askepott, elsker den! Nå sitter jeg bare i pysjen, dritdigg. Senere i dag kommer jo innkjøpene mine som dere allerede har fått sett en liten smakebit av, hihi. På morgen i dag fikk vi alle morgengaver, utrolig morsomt og koselig. Så det betydde jo gave på meeeeg, gjett hva jeg fikk? Åjadda, en dvd jeg har ønsket meg en stund nå, nemlig Bridesmaids
 
Gleder meg til og se den :-)
God jul!!

-Fredrikke 

GOD JUL!

 Hei!

GOD JUL!  Nå sitter jeg i senga mi sammen med den ene katten min :-D Idag er det JULAFTEN!  Jeg legger jo ikke ut bilder og sånn nå siden jeg skal ta maaange etterpå, men dere greier dere vel? Jeg skal dusje nå snart også skal vi se på De tre nøtter til askepott. Den ser jeg og pappa på vært år, det er ikke noe jul uten og se den. Men hvis dere vil se den er kl. 11 ;-) Menja. Som jeg sa så skal jeg jo dusje, så se på TV, reise til sykehjemmet å åpne noen pakker hos bestefar også skal vi rett hjem og ordne oss heeeeelt ferdig. Da får dere se ett bilde kanskje av hva jeg skal ha på meg! Men jeg har ikke så veldig mye og skrive om..

Her er ett bilde av Tiger den ene katten min når den var LITEN nå her han jo MEEEGA!

HADE!

Gleder du deg til pakkene?? <3

 

-Sara-

Lite tid.Hei!

Jeg kan ikke lage ett så veldig langt innlegg, fordiii jeg skal ned og se på noe kjempe kult på TV! Legger bare ut ett bilde nå...


Fine tider! <3

-Sara-

Grøt

Hei!
For ikke lenge siden spiste vi grøt, og gjett hvem som fikk den? åneida, ikke meg.. Men bestemor. Uansett så har det vært en koselig kveld og vi skal sikkert kose oss mer utover kvelden. Jeg er forresten ikke hos Sara nå, hehe. Sara skal forresten legge ut et innlegg senere i kveld, så dette er ikke det siste dere får høre fra oss i løpet av Lillejulaften! Nå er forresten pakkene lagt under juletreet, noe som gjør meg enda mer spent! :-)Måtte jo pynte meg litt på lillejulaften også, hehe. Kjolen har jeg fått av Storebroren min :-)

-Fredrikke.


 

Sorry meg

Heisann!

Sorry at jeg ikke har blogga noen ting de to siste dagene! Jeg har hatt besøk av noen jenter fra klassen. Jeg skal blogge bedre nå da :-D Idag har jeg jo ikke gjort noen ting bare sett på TV. Jeg hadde tenkt at på julaften skulle jeg legge ut bilder av de gavene jeg har fått i julekalenderen. Fredrikke kommer nå så vi skal ta noen bilder :-D Vi legger ut innlegg senere.

HADE <3

-Sara-

Lille julaften

Hei!
Tidlig morgen på meg idag, ja. I dag er det som dere alle vet lillejulaften, tenk på det, i morgen er dagen! Gleder meg utrolig mye til pakker, maten, være med familie og alt. I kveld kommer Bestemor og kanskje grandtanten min hit for og spise grøt. Hoho, hvem får mandelen? Meg, forhåpentligvis siden jeg aldri har fått den før... Haha. Vet ikke om jeg skal gjøre noe mer i dag, kanskje vøre med Sara who know. Uansett, skal ta litt bilder etterpå- så dere får klare dere med dette bildet som ble tatt igår. :-)

Trøtt!

 

-Fredrikke.

2 dager til jul!

Heisann!
Åh, gud vet hvor mange ganger jeg har skrivd, pussa vekk, skrivd pussa vekk på dette innlegget! Jeg aner ikke hva jeg skal blogge om!
Endelig snør det ute, eller det har jo snødd ganske lenge, men akkurat  så snør det! Tror nok jeg skal finne på noe med Sara i dag, grunnen til at hun ikke blogget i går var nok fordi hun hadde overnattingsbesøk. Men vi får se hva som skjer, blogging blir det uansett. Vet jeg har mast om dette lenge nå, men dere må virkelig komme med hva dere vil lese om, hva må vi blogge om for at du skal bli fastleser?

Dere får et bilde fra i går, fordi nå er jeg virkelig morningfacenumber1.
 
Sure fisker, elsker det!
~Fredrikke~


Julegavene er i boks

Heisannsveisann!
I dag kjøpte jeg den siste julegaven, hehe seint ute som vanlig.. Kjøpte til Dennis i dag, har allerede kjøtp til familien og de andre vennene mine. åh, i dag er det bare FIRE dager igjen til Jul, wohoo! Gleder meg utrolig mye til julegaveeer. Hehehe. Forresten du som lurte på om jeg og Sara er hos hverandre hver dag og om vi pratet hver dag.  Vi er ikke hos hverandre hver dag, men nesten, faktisk! Forrige uke var vi vel sammen på Tirsdag, onsdag og Torsdag. Og JA vi prater sammen hver dag, på Lørdager og Søndager hender det at vi bare prater via facebook eller telefonen, menja. Hoho, dere skulle bare visst hvor gøy vi hadde det i stad, hahahah. Hadde utrolig latterkrampe. Men, nok om det! I dag, etter at Sara dro, har jeg vasket rommet, tørke støv, rydda, støvsugd and so on, så nå må jeg bare re opp senga og sette på nytt julesengetøy. Hadebra!

 
Synes det bilde ble så kult!

~Fredrikke~

Hjemme!

Hei dere!

Først må jeg bare si at jeg ikke aner hvorfor Sara ikke har blogga, haha! ikke er hun på facebook heller så.. Men jeg vet at hun tok en del bilder på morgenen i dag, så de kommer vel i morgen, eller kanskje i kveld? Who know, man vet jo aldri med Sara, haha. neida.. ;-) ååh, gleder meg til i morgen, da kan jeg si det er 4 dager til Jul, også på Onsdag kan jeg si at det er 3 dager, på Torsdag kan jeg si det er i overimorgen, på Fredag kan jeg si det er i morgen, på Lørsdag jan jeg si- Det er jul! Hahaokei, jeg avslutter innlegget før jeg virkelig driter meg ut.. Neida.. Eller joda.. Eller kanskje?
HADE!
Orker ikke noe nytt bilde nå, ahha. men har redigert lyset og litt på dette:

~Fredrikke~ 


 

School next.

Hei dere, og god morgen!

Bare et kjapt God morgen innlegg før jeg stikker til bussen. Ettersom det blir dårlig blogging fra min side i dag, så kan jeg like så godt blogge litt nå, skal spørre Sara om hun kan ta på seg bloggansvaret i dag, haha. om bare 13 minutter skal jeg gå til bussen, så vi snakkes. Nå skal jeg kjede meg i hjel på den kjedelige skolen ;-)


Fredrkke.blogg.no er den gamle bloggen min!

Hade.
~Fredrikke~


SLITEN

Hei dere!

God morgen, nå sitter jeg og Felicia å hører på Hot N Cold-katy perry. Felicia skal på kamp ca 12, og jeg MÅ til bestefar i følge mamma. Vi var oppe til ca 4-5 igår og våkna ca 9. Vi er ikke ferdig med sangen enda, eller sangen er ferdig men ikke melodien.. Jaja det kommer vel helt sikkert en gang :-D Vi har ikke tatt bilder så det blir et lite innlegg uten bilder..  Vi trenger tips om hva dere vil at vi skal skrive om :-)

Haade <3

 

-Sara-

Hello sunday

Hei dere!
God morgen allesammen. I dag skal jeg ikke noe spesielt tror jeg. Vi skal i allefall dra å hente juletre i dag da. Og i morgen skal jeg og kusina mi som er 8 år til tanta våres (søstra til pappa og mammaen hennes) og bake julekaker osv! Vi har gjort det i 3 år nå, så det er på en måte en slags tradisjon. ;-)

gammelt....
~Fredrikke~


Hva vil dere lese om?

Hei dere!

Tenkte og bare spørre dere om hva dere ville at vi skulle blogge om! Ikke kom med noe videogreier nå, siden vi har allerede lagt ut tre videoer, så det blir en liten stund til neste.. Så tenkte jeg og kanskje blogge om det dere ville jeg skulle blogge om i morgen. Og det skjer jo ikke akkurat så utrolig mye spennende i livet våres, haha. vi er liksom bare 11 og 12, så vi henger jo ikke ute på fest every weekends og vi er ikke i byen og shopper med flere tusen kroner på et bankkort liksom.. Vi er jo unge? Gleder meg til jeg blir eldre og kan shoppe, altså gjøre det jeg elsker! Gleder meg kjempe masse til jeg og Sara skal på shopping, bare og finne ut når vi skal det.. hehe.. men uansett da, som sagt så skjer det ikke så mye, så det er ikke så veldig interessante ting vi kan blogge om. Men hvis dere kan komme med noe forslag så ahdde det blitt litt mer lett, i allefall! :-)
 
What the fuuuck gjør hippiekjerringa i min sminkekurv????? Hahaha, neida. Men se på håret hennes daaa<3

~fredrikke~ 

Juleverksted

Hei dere!
På skolen i dag hadde jeg og Sara juleverksted, vi hadde det i går også. Sara har laget noe litt annet enn meg, i klassen min lagde vi julekranser. Var veldig skeptisk til det i starten, det var liksom så umulig og ingen ting fungerte som det skulle. Men etterhvert ble det jo ganske morsomt. 

Også er det jo Idol i kveld! Gleder meg til og se, heia Jenny!


Dette var Julekransen jeg lagde ;p

~Fredrikke~

 

Thank you!

Hei dere!
ååå, ble så utrolig glad da jeg logget inn på bloggen etter friidretten i stad, så sjekka jeg statistikken, and guess what? over 200 sidevisninger (211) bare i dag! Vil bare si at vi begge to er utroligutroligutrooolig takknemlige for at så mange av dere har lest bloggen våres i dag, og ikke nok med det- vi har utrolig mange kommentarer- 137, og det bare på 2 dager!?  I løpet av disse to dagene har vi fått akkurat 390 sidevisninger tilsammen. Så tusetakk for at dere leser og kommenterer denne bloggen, folkens! I morgen tror jeg kanskje at svar på spørsmålsrunden del2 kommer! på video forresten.. Derfor det tar så lang tid, alltid, absolutt alltid er det noe feil med den opplastningsdriten på youtube! Den nye funker ikke, så jeg må bruke den andre, men wtf?! I stad stod det at det var igjen 3 minutter så plutselig 1897?! Hva skjer med deeet? Blir så dritt lei når ting endelig funker, så klikker det. Menmen!

I morgen er det endelig helg! Fri fra skolen, whoop whoop! Er så lei skolen nå jeg også, akkurat som Sara! Skal bli digg med litt fri nå kjenner jeg. Skal ikke noe spessielt til helgen, tror jeg. Skal sikkert være litt med Sara ellernoe. Sara skal til Felicia og overnatte hos hun på Lørdag (til søndag) men vi får bare se hva som skjer i morgen! Blogging blir i i vertfall. Men nå har jeg skrevet et ganske så langt innlegg, mener jeg da, haha. Så nå er fingrene mine slitne (haha, overdrivelse? Nopp) så hadebra!

Random bilde.. :-)


 ~Fredrikke~

Drar på friidrett

Heidere!

Om rundt et kvarter stikker jeg og trener litt på friidrett! Sara går dessverre ikke der lenger, men hun gjorde det før! Så det blir ikke noe mer blogging fra min side nå, men kanskje det blir det senere i kveld? Uansett, vi snakkes! :-)-Fredrikke!

hits