Fancygirlz    

Kategori: Innkjøp/shopping


Noe nytt og litt sånn

Heidere!

Idag skal jeg få besøk av verdens beste kusine. Men nå er jeg hos Felicia, jeg skal snart hjem da. Jeg har med meg kameraet mitt, så det blir ingen webcam bilder til dere. Vi har ikke gjort noe idag så da er det ikke så veldig mye og skrive om. Men siden jeg skal få besøk etterpå er det ikke sikkert jeg får blogga så mye, fordiI Pia bor ganske langt borte og hun skal til afrika i 2 uker og derfor skal hun sove hos meg i 2 dager så vi får litt tid til hverandre. Men vi får da se litt ut over dagen. Vi kommer helt sikkert til å ta maaaange bilder som jeg kan legge ut på bloggen når Pia har dratt. Her er nooen bilder av outfit og noen nye ting. ENJOY <3
 Genser fra Cubus, 99,-  Pudder fra MaxFaktor, husker ikke hva den kosta. Leppestift fra MaxFaktor, 125,-
Sorry, men jeg finner ikke outfit bildene. Men jeg har dem på kameraet så jeg kan laste dem inn hjemme og legge de ut da. Men nå skal jeg SNART dra så vi snakkes. HADE<3

-Sara-

 

Innkjøp

Hei dere! Vaksina gikk nokså bra, etter det gikk mamma og jeg en tur på Expert, Coop og Cubus. På Cubbus ble det jo litt småshopping, hehe! Så jeg endte opp med en tights, skjort og en genser, var så mye fint og halvpris på ting der nå så jeg måtte jo ha noe!
Genser/Cubus/29,-

Tights/Cubus/74,-

Skjorte/Cubus/29,-

Hva synes du om innkjøpet?

-Fredrikke

Dette fikk jeg

Hei! Her kommer noen bilder og litt av hva jeg fikk i julegave. 
Jeg fikk dvdspiller til og ha i bilen, masse scrapbook ting, utrolig mye smykker, ringer, øredobber/tilbehør. Klær, godteri, penger, tavle osv..


Sminkepung

Money!

Åh, perfect!! Gleder meg til og bruke den nttårsaften!

Hjertetavle som henger over senga ;)

Yes! Dvdspiller til og ha i bilen, det trengte jeg, haha hater og kjøre bil!

Fikk vel tilsammen 20 øredobbpar ellernoe?

Sueprfin riiing!

Masse krmer og såper!

Denne har jeg på i dag, "be fabolous" står det på den :-)
++++lue, votter, sokker, filmer, and so on!

Fikk du noe fint til jul?

-Fredrikke

 

julegaver!

Hei alle der ute i verden!

Nå sitter jeg på rommet og finner ut hva slags gaver jeg har fått, det er veldig kjedelig men dere må jo få vite det! Jeg har egentlig tatt bilder men så finner jeg dem ikke igjen, men har ett bilde av en bok jeg fikk da. ELSKER DEN! <3 Her er hva jeg fikk oh ett bilde ;-)

JUSTIN BIEBER BOK!

Nr.1 Justin Bieber bok
Nr.2 Sånn hals, en hvit og en rød
Nr.3 Smykker
Nr.4 Sminke
Nr.5 Settekasse
Nr.6 Klær
Nr.7 Digitalt piano
Nr.8 Parfyme
Det er nok helt sikkert masse mer, men jeg husker jo ikke aaalt..

Men vi snakkes nok etterpå, HADE

-Sara-

Innkjøp

Heisann!

I dag har jeg og mamma vært på Bjørkelangen og shoppa litt på Cubus. Etter skolen, altså. Jeg kjøpte meg det jeg skulle ha på meg på julaften, her får dere en liten smakebit, dere får se det bedre på Julaften!

Loveit!

~Fredrikke~

 

Den nye jakka

Hei dere!
Nå er Sara hos Fredrikke, og etterpå skal vi ta noen bilder. Men første skal dere få vite noe supert: I dag er bloggen 1 uke, og vi har fått 1040 sidevisninger og 431 kommentarer, så vi må bare takke dere, så tusen takk!!  Det var mange som kommenterte at de ville se jakken til Sara bedre, og det får dere se her:Hva synes dere? Men nå stikker vi og tar litt bilder ute!

-Fredrikke og Sara!
 

Shopping

Hei dere!

Nå har jeg ankommet Felicia. Før det så var jeg jo å shoppa, men jeg fikk ikke kjøpt sko da. Jaja, jeg ble veldig irritert. Jeg og mamma var først og shoppa en bukse til meg og noen kjoler til mamma også sender bestemor mamma melding om at bestefar skal sendes tilbake til bjørkelangen så vi måtte reise rett fra shoppinga og til sykehuset fordi vi måtte hjelpe bestefar med og ta med tingene sine og sånne ting. Men vi reiste jo tilbake til centeret etterpå. Jeg kjøpte meg en jakke fra H&M 700,- og en bukse fra redbird 329,- men jeg fikk den for 200 eller noe fordi jeg hadde et sånn 30% kort. Jeg har tatt bilder av hva jeg har kjøpt og outfit. Her kommer det!

  outfit jakke fra pimki, 29 euro. Genser fra beshka, 5 euro.Bukse fra redbird,329 ,-

Jakka og gensern er jo fra Spania så det er euro, bare hvis dere lurte.

 Innkjøp nr.1 Den er fra redbird.

 

 Innkjøp nr.2, sorry for bildet det ble ikke så bra. Men dere får nok se jakka flere ganger på bilder ;)

 

 Nammi, detta skal jeg og Felicia leve på.. Nei da ;)

Da snakkes vi etterpå! HADE <3

 

-Sara-

We need some moneeeeey

Hei dere!

Akkurat nå har vi funnet ut at vi skal spare litt penger til shopping! Sammen, altså- haha! Fordi nå er vi b.l.a.k.k.e blææ! Så etter jul har vi tenkt til og se hvor mye penger vi har og da er det shoppingtur på oss, woho! Forja, vi trenger jo noen nye klær og sånn, så da blir det Cubus, lovely. Men dere? Nå må Sara stikke, hun har hvert her veldig lenge i dag, så goodbye. 

Tommel opp for tjening av penger!

-Sara og Fredrikke!
 

hits