Fancygirlz    

desember 2011


Vinneren av bloggvurdering

Ble ganske kjapp kåring, men derfor kan fler av dere blir vurdert i runde 2. Denne gangen ble deg >Natalie< som vant!
Videoer: Du kunne hatt flere videoer..
Oppdatering: Du oppdaterer ofte, og det er et stort pluss!
Bilder:Bildene dine er fine og har bra kvalitet, du har bilder i de fleste innleggene. Bra! Men du burde hatt fler bilder av deg selv.
Innlegg: Du skriver bra og det er lett og forstå hva du mener. Som sagt så har du med bilder i vært innlegg, og det er kjempe bra. Passe br med tekst i hvert innlegg, kunne kanskje hatt litt mer tekst i noen av innleggene.
 Design: Designet ditt er veldig ryddig og lett, og headeren er fin. Litt kjedelig, men fin.
Du blogger bra, jeg er fastleser! Du har mange fine bilder av deg selv og av andre ting, du er kjempe flink til og ta bilder. Du skriver bra og ofte!
 Natalie Dybdal Fylling
Terningskast: 5+ grunnet lite videoer og bilder av deg selv..

-Fredrikke 


Vinnbloggvurdering

Hei! Nå kan dere vinne en bloggvurdering, det er utrolig lett for du har bare og kommentere dette innlegget at du er med så trekker jeg en random vinner på random.org! Du får vurdering + link her på bloggen.

Vil du bli vurdert?
 

Daffedag

Hei! Nå sitter jeg fortsatt i pysjen og store varme sokker. Haha, orker ikke å kle på meg, pluss at pysjen min er så digg! Aha. Nå skal jeg spise litt toast og drikke kakao, skal prøve og få tatt noen bilder etterpå (når finklærne er på, haahha) Så snakkes vi da.


-Fredrikke! (lover bedre blogging, men nå er det lite og blogge om)

Nyttårs aften

Hei dere! Nå har jeg akkurat sett The last song, ååå, den er så fin! Har sett den utrolig mange ganger før, men blir aldri lei. Må bare beklage bloggingen i går, men Sara har jo bloggfri, siden pia er hos henne, men tror kanskje Pia skal hjem i dag og da er kanskje Sara tilbake! Jeg skal i allefall blogge bedre i dag, haha. I går var jeg jo hos ei venninne av meg, og jeg kan jo ikke prioritere bloggen forran alt, det finnes grenser ;) Venner går før blogg, for og si det sånn. 


  

-Fredrikke

Home sweet home

Heiii! Nå er jeg hjemme igjen, var utrolig ubeskrivelig (hoho) morsomt hos Jenny i dag, Emilie var der også. Vi startet med og ri, så satt vi litt og hørte på musikk og drev med pc, så tok vi turen bort til 2 butikker, skulle kjøpe film godteri♥ Oh, yummi! Filmen husker jeg ikke helt hva het, det var en fil som handlet om homser, aha. Nå sitter jeg bare her hjemme og chiller max, haha.

Fine Alladin! Bilde er tatt fra hjemmesiden dems www.hofmoen.dk

-Fredrikke 

Drar snart

Hei! Om ca 3 kvarter drar jeg til verdens fineste gård, hihi, det er faktisk det, haha. De har vunnet sånn pris for kommunen vi bor i og sånn. Men uansett, så skal jeg på besøk til Jenny i dag♥ Har ikke vært der siden .... i sommerferien! Så er på tide, gleder meg! Det er alltid så koselig der, også har hun fantastiske dyr, som bl.a hesten hennes Alladin


hahahhah, får sykt latterkrampe når jeg ser det bildet der, miss it!

-Fredrikke

I dag

Hei, i dag skal jeg kanskje til ei venninne av meg, men er ikke helt sikker enda. Venter på svar nå, hehe! Hvis det passer så kan jeg ikke love dere blogging, dessverre. Men kan jo blogge litt mer i kveld eller noe når jeg kommer hjem. Hvis det i det heletatt blir noe.. Uansett så får jo dere ha en fin dag, kos dere masse!

Beklager bildestørrelsen nå for tiden, men uansett om jeg tar det i 400 og 800 blir det helt likt.. Uansett, hva synes dere om den nye headeren og designet vårt? We like it! It's so girly  

-Fredrikke  
 

I miss the snow!


Bildet er tatt tidlig i Desember, savner snøen!  

-Fredrikke

Noe nytt og litt sånn

Heidere!

Idag skal jeg få besøk av verdens beste kusine. Men nå er jeg hos Felicia, jeg skal snart hjem da. Jeg har med meg kameraet mitt, så det blir ingen webcam bilder til dere. Vi har ikke gjort noe idag så da er det ikke så veldig mye og skrive om. Men siden jeg skal få besøk etterpå er det ikke sikkert jeg får blogga så mye, fordiI Pia bor ganske langt borte og hun skal til afrika i 2 uker og derfor skal hun sove hos meg i 2 dager så vi får litt tid til hverandre. Men vi får da se litt ut over dagen. Vi kommer helt sikkert til å ta maaaange bilder som jeg kan legge ut på bloggen når Pia har dratt. Her er nooen bilder av outfit og noen nye ting. ENJOY <3
 Genser fra Cubus, 99,-  Pudder fra MaxFaktor, husker ikke hva den kosta. Leppestift fra MaxFaktor, 125,-
Sorry, men jeg finner ikke outfit bildene. Men jeg har dem på kameraet så jeg kan laste dem inn hjemme og legge de ut da. Men nå skal jeg SNART dra så vi snakkes. HADE<3

-Sara-

 

Bloggtips

Hei! Jeg tenkte og skrive noen bloggtips, siden mange vil jo ha en del tips, såja. Here we go!

Designet-Designet burde være fint, ryddig og ha en header. Bytt design ganske ofte, til forskjellige ulike design. Du kan godt bruke gratisdesign.
Skriv bokmål-Du får flere lesere hvis du gjør som tuvaw, rhenriksen,auroramohn, l0ve osv. De snakker allesammen forskjellige dialekter, men skriver på bokmål, det er mye lettere og forstå, så om du vet hvordan man skriver bokmål burde du ta deg tiden og gjøre det.
Vær seriøs-Men ha med litt humor! Leit og lese hvis du skal fortelle at "i dag har jeg vært på shopping" hvis du prøver og være morsom og gjør det til "i daaaag, har jeg vært på shooopppisloooppis, hihihihhhahahhahah!!" Går ikke ann og lese det en gang jo?! Mye bedre om du har med litt humor! Men ikke ha for mye lol, roflmao, lmao og sånn. 
Ordentlig Norsk- Utrolig mange bloggere som skriver "fjortizznorsk" irriterende! Da snakker jeg ikke om "goshes, oh my god" and so on, fordi det gjør jo på en måte vi også, det er jo slik fjortiser gjør, haha. Men ingen vil ta deg seriøst hvis du skriver som dette "Hææiiiijjjjjj, folkzaaaaa, hva skjeeeeeeer i værdaaaagen deres aaaaa??" Stop it, please!
Vær deg selv-Ikke lat som at du er noen andre, uansett om du har et bloggforbilde må du ikke legge ut akkurat det den personen gjør, de fleste leser toppbloggerne sine blogger, så hvis du legger ut akkurat det samme som de, blir det lite spennende. Vær deg selv, du er bra nok som det!
Ha med bilder i vært innlegg- Dette er viktig, selv har vi noen få innlegg uten bilder, men det er fordi Sara ikke har så mange bilder. Men det blir mye morsommere om du tar med noen bilder!

Vet du ikke hva du skal blogge om? Her har du noen tips.

outfits-Jeg synes det er kjempe morsomt og se outfits, med en gang jeg ser et innlegg som heter "dagen outfit" ol. går jeg alltid inn! Legg ut et outfit bilde, kanskje du blir dagens inspirasojn for noen?
Videoer-De fleste liker videoer, ha en mågjørevideo, spørsmålsrunde, skravlevideo eller hva du vil.
Fotoshoot-Denne slår aldri feil, ta med deg en venn og et bra kamera og ta masse bilder, og legg de ut.
Er alle disse oppbrukt? Spør leserene dine hva de vil ha!

-Fredrikke
 

29 desember

God morgen lesere♥ I dag skal jeg heller ikke så mye spesielt, haha. Føler at jeg hele tiden skriver "ikke noe spesielt" spennende blogg, hm? Neida. I dag skal jeg hvertfall på butikken en tur og pante flasker, woho, moneeey. Klarer virkelig ikke å vente til jeg får kjøpt meg kamera! Nå skal vi spise frokost, så vi snakkes vel senere i dag 

Hva skal dere i dag?

Oppsumering

Nå er det jo ikke lenge til 2012, litt skremmende egentlig med tanke på at dette kanskje var vår siste jul.. huff, vi tenker ikke mer på det! Vi ahr ikke hatt dette bloggen særlig lenge, men vi har nådd ganske høyt på kort tid. Her er litt oppsumering fra bloggen i 2011 (8 dager)

  • Tilsammen har vi  2660 sidevisninger 
  • Vi har 1300 kommentarer (før dette innlegget da)
  • Rekorden våres av sidevisninger på en dag er 268 og det var i går.
  • Rekorden våres på lesere på en dag er 143 og var den andre dagen vi blogga.
  • Med dette innlegget har vi skrevet hele 82 innlegg! 
  • Bloggen med opprettet 13.desmber.2011

-Fredrikke

Borte

Heisann!

Nå er jeg hos Felicia. Vi sitter på PC`en å spiller og litt sånn:-) Vi skal ikke gjøre så veldig mye nå, skal bare chille helt! Jeg har ikke noe spesielt å skrive om akkurat nå, men kanskje senere i kveld, siden da har vi sikkert gjort litt mer. Eller kanskje ikke, vi får se da! Haha. Jeg har ikke noe nytt bilde akkurat nå så jeg tar ett fra Facebook.
  

Det er ikke så stort siden jeg har kopier det... Vi snakkes senere i kveld. HADE SØTE SMÅÅ!

-Sara-

Innkjøp

Hei dere! Vaksina gikk nokså bra, etter det gikk mamma og jeg en tur på Expert, Coop og Cubus. På Cubbus ble det jo litt småshopping, hehe! Så jeg endte opp med en tights, skjort og en genser, var så mye fint og halvpris på ting der nå så jeg måtte jo ha noe!
Genser/Cubus/29,-

Tights/Cubus/74,-

Skjorte/Cubus/29,-

Hva synes du om innkjøpet?

-Fredrikke

Heisann

God morgen, eller god dagen eller hva man nå sier.
Det var noen av dere som kommenterte på videoen at dere ikke hørte såå bra, jeg vet det kameraet jeg har nå er en liten bæsj. Men nå er jeg hos bestemor sammen med VERDENS KULESTE!, PIA <3 Vi har tellt penger, spillt tapFish2, bakery story.  Etterpå skal jeg, mamma og lillebror ned på torget på bjørkelangen for og kjøpe noen klær og bruke opp gavekortet mitt. Også skal jeg KANSKJE kjøpe ett NYTT og BRA kamera! Ikke akkurat det Fredrikke viste dere igår fordi det kosta vel 2690 eller no, men jeg skal ha ett vi så i ett blad som kosta 1400 ellerno.
Nå går jeg og Pia og ser film. HADE <3
 Hehe.. Hadde ikke noe annet bilde enn dette.. SNAKKES LESERE <3

-Sara-

Latee

Hei! Sov skikkelig lenge i dag, synes jeg da. Så om ikke lenge må jeg spise så skal vi dra og ta sprøyte, jeeeej, or not. Fetteren min kommer en eller annen gang i kveld, vet ikke når, men sent. Nå må jeg stikke og ordne meg litt, snakkes.

-Fredrikke
 

Tomorrow

Heisann! Klokken 13.00 i morgen skal jeg ta en sprøyte, ikke noe farlig greier altså, men siden jeg var litt småforkjøla når de i klassen min tok den, så måtte jeg vente. Så i morgen er i dagen, huff, hater sprøyter! Men i morgen klokken 16.00 kommer den crazy lille gale skapningen jeg har denne bloggen sammen med ned til meg, haha. Så da lurte vi på om dere hadde noen ønsker om hva vi kan blogge om, siden da er vi jo begge to, så da har vi muligheten til og blogge om det meste. Også her kommer et ganske gammelt bilde, men dere har ikke sett det før så..

 

-Fredrikke

Spørsmålsrunde om Fredrikke

Hei, nå som Sara er ferdig med spmrunden sin, tenkte jeg at jeg kunne sette i gang en. Svarene kommer nok i morgen, så send inn hva dere lurer på.
 

-Fredrikke 

Speilrefleks

Hei, både jeg og Sara er helt fotogale, og vi ønsker oss speilrefleks begge to! Nå har jeg lett litt rundt på forskjellige nettbutikker og sett om jeg finner noen bra speilreflekskameraer til en grei pris, og det ser jo ut som at det går ganske greit. Heldige Sara har råd til mange forkjellige speireflekser, mens jeg har ikke råd til noen av de, har bare 980,- .....
 Dette kameraet her koster "bare" 2690,- jeg mangler jo en god del penger, men får prøve og tjene litt penger.
Vis større bilde  
http://www.expert.no/product/product.aspx?identifier=154800  Den er i fra Expert. 
HVORDAN KAMERA HAR DU OG HVOR MYE KOSTET DET? 

-Fredrikke

Video- svar på spmrunde om Sara

Fikk ikke lastet den opp på youtube, so here we go:
video:cuserseveirepicturessara sommer
H
va synes dere?


-Sara

Home

Heisann! Nå er vi kommet hjem igjen, var ganske koselig. Vi grilla pølser og gikk litt, men vi fikk ikke gått så veldig langt siden det var utrolig glatt og ikke minst kaldt ute! Uansett, godt og komme inn i varmen igjen. Nå skal jeg ta meg en god varm dusj så snakkes vi senere. :-)

Har du vært på skogtur i det siste?

-Fredrikke

SpmRunden

God morgen, eller kanskje ikke morgen men. Nok om det! Igår sa jeg at den skulle komme ut kl.9 eller 10, men jeg fikk ikke lasta den opp og den ble møkk dårlig! Men dere skal få den idag i stede. Jeg skal snart ut og hjelpe mamma og lillebror med og vaske bilen til mamma, JIPPII!! Neida, kanskje jeg får noen penger i lommeboka også. Men resten av dagen har jeg ikke tenkt til og gjøre så mye, tror jeg.. Jeg kan jo lage en sminke video hvis jeg ikke finner på noe annet. Vi får se om det blir noe av.  Her er ett bildee <3
  Jeg har fått sånn deksel på Ipodden miin! :-D
Videoen kommer nå snart skal bare laste den inn, HADE

-Sara-

good morning sunshine

Hei, og god morgen! Senere i dag skal jeg og familien ut på tur, akkurat som Sara var i går.. Vet ikke om jeg skal noe mer, vi får se. Nå må jeg uansett vaske noe greier, så vi prates om litt.

-Fredrikke
 

Inspiration

Untitledbeautiful, flower, girl, gorgeous, hippie - inspiring picture on Favim.comRAWRUntitledRAWRTake a look at those red lights,green lights,blowin' my mindWelcome to my blogRAWR
//weheartit

 

-Fredrikke

Spm runden er avsluttet

Hei, nå er spm runden avsluttet ;) Videoen kommer i morgen eller noe i stede.

Hade
-Sara-

Spørsmåls runde om Sara

Hei dere!

Nå skal vi ha en spørsmåls runde om Sara. Sara er ikke hos Fredrikke nå men videoen kommer ut litt senere i kveld eller noe. Dere kan spørre om hva dere vil fram til klokken 21.00. Da lager jeg videoen, men jeg tar ikke med sånne rare og dumme spørsmål. Sett i gang og kommenter nå ;-)

-Sara-

Kommet hjem

Hei dere, nå har jeg akkurat kommet hjem, eller, det har jo Sara også da. Siden vi har vært ute med Kim, en nabo så det var jo ganske gøy, hehe. Bortsett fra at vi fikk en litt dårlig nyhet.. jaja! vet ikke helt hva jeg skal senere i kveld, ender vel opp med at jeg sitter og loker pc!
-Fredrikke
 

Bilder

Hei!

Jeg har vært ute å gått tur med mamma, pappa og lillebror. Det var ikke veldig morsomt :-/ Jeg liker bedre og sitte inne å glane på TV eller PC, det er greia mi ;-) MenMen, gått med litt vind i håret. Jeg har tatt noen bilder som dere skal få nå.


Det nye profilbilde mitt på Facebook :-D

Paint er GØY. Fredrikke liker og snakke ser dere vel <3Dette er fra i sommer da ;-)

SAVN! <3

Hehe...

Krøller :)
Det var "noen" bilder, HAAADEEE

-Sara-

Besøk

Hei! Vi har fortsatt besøk så dette blir et ganske kjapt innlegg. Menmen! Vi har spist julefrokost og får noen minutter siden spiste vi litt småkaker, kjempegodt! Tror Sara er på tur eller noe, hun blogger sikkert litt senere i dag kan jeg tenke meg. 
Men nå drar de, så hadebra!

-Fredrikke

Julefrokost

Hey!
Stod opp ganske tidlig i dag også, ca en time siden eller noe. Så jeg har bare ryddet rommet, rydda litt nede og litt sånn. Siden vi skal få besøk om cirka 3 kvarter av Tante, kjæresten hennes og fetteren min. Vi har sånn tradisjon at annehver 2.juledag kommer vi til hverandre og spiser god frokost/lunsj siden det blir på en måte "sen frokost" hehe! Åh, til jul fikk mamma og pappa en sånn maskin til og ta kakao, kaffe, og alt av bestemor, den er sååå utrolig digg, spesielt kakao med krem, haha ;-) Vi snakkes folkens!
 

Har dere julelunsj?

-Fredrikke.

Morgenfugl

Hei!

Jeg var oppe veldig lenge igår, men jeg står opp tidlig selvom jeg ;-) Jeg har tenkt til og ta noen bilder etterpå og vise outfit å litt sånn. Vi blir såå glade når vi får kommentarer om at bloggen vår er så bra og at vi HELT KLART kommer på topplista det er veldig hyggelig av dere! Det var en som kommenterte dette da:

Alina

Elsker bloggen deres, det er den beste bloggen for alltid!! Håper dere aldri slutter, hva skal jeg liksom lese på da? ^^
Dere kommer HELT KLART på topplista, uten tvil ;) Navnet deres vil bli kjent Norge over :))

Det er så snilt av deg/dere som kommenterer sånn, og hvis det er noen som kommenterer noe stygt gjør det ikke noe bare det er sånn VELDIG stygt. Når dere kommenterer sånn så vet vi jo hva dere ikke vil ha og hva dere vil ha, og det gjør ikke noe for oss det! Men jeg kan jo legge ut ett innlegg ganske snart igjen fordi jeg skal spille litt piano nå ;-)
Men før det MÅ jeg si dere noe. Vi ligger på 10 plass på mest aktive og av jenter 13-17 år! Det er  VELDIG bra til og være oss liksom også har vi jo bare hatt den i 2 uker på tirsdag :-D Jaja blogg lesere da går jeg og spiller piano
Snakkes-HADE-

-Sara-

Vet ikke helt jeg

Hei på deg!

Nå sitter jeg, eller ligger da i senga mi og koser meg med Tiger OG Pus. Det går ikke så veldig fint siden dem ikke liker hverandre. Vi vet liksom ikke helt hva dere vil ha og sånn så jeg vet ikke hva jeg skal skrive om NÅ. Idag har jeg jo ikke gjort annet enn og ligge på soffaen også har jeg vært sammen med Fredrikke da! Selvfølgelig enda en gang, jeg har ikke bilder siden vi tar de fleste bildene hos Fredrikke og da er jo de på hennes PC :-/ Men dere er jo så flinke lesere som greier dere selvom :-D Jeg kan jo ta et bilde og legge det ut på Facebook også kopiere det... Men så er det jo sånn at jeg tar AV meg sminke når jeg skal legge meg, selv om jeg ikke skal legge meg enda da ;-) Så jeg ser jo ikke ut! Men kan jo gjøre det selvom, for dere liksom :-D Her kommer det ;-)

 Snakker i telefonen med Pia, VERDENS BESTE KUSINE EVER! ;-P

Snakkes søtesmå <3
Hva syntes du om kusina de??

 

 

 

Leser du denne bloggen?

Hello everybodyy.
Nå har vi jo hatt denne bloggen ganske lenge, til Tirsdagen er den hele 2 uker gammel, haha. Så da lurte vi på, om du leser denne bloggen? Bare sånn så vi vet sånn ca hvor mange lesere vi har :-)
 
Fastleser, innom i blandt eller første gang nå?

-Fredrikke

VINNEREN AV KONKURRANSEN

Er.......... NADINE! Fra bloggen www.nadine.blogg.no Du er nødt til og kontakte oss på fancygirlz@live.no så vi får postadressa de, så vi kan sende de premien! Og til dere som ikke vant, det kommer en ny konkurranse hver Tirsdag og Søndag!

GRATULERER! (hunpå bildet)

 

-Fredrikke og Sara

Konkurranse VINN NEGLPYNTFRA BROADWAY

Hei! Nå er det tid for ny konkurranse, konkurransen går ut på det samme som forrige gang, gjett kjendisen! Nå kan dere vinne NEGLPYNT FRA BROADWAY.

**********************************************************************************************************************************************
Gjett kjendisen!LYKKE TIL!

Hva mener dere?

Hei alle der ute!

Jeg og Fredrikke sitter og snakker på Facebook om hvor mange ganger vi skal ha konkurranser. Vi liker jo og ha det siden dere får jo mange ting og da blir dere glade og vi vil at dere skal lese bloggen vår fordi det er morsomt ikke bare fordi vi sier da på en måte da. Så dere må bare legge igjen kommentarer om hva dere mener med det, men ikke sånn 5 ganger i uka liksom.

 KOMMENTER!

Nå kommer Fredrikke så HADE <3

-Sara-

Dette fikk jeg

Hei! Her kommer noen bilder og litt av hva jeg fikk i julegave. 
Jeg fikk dvdspiller til og ha i bilen, masse scrapbook ting, utrolig mye smykker, ringer, øredobber/tilbehør. Klær, godteri, penger, tavle osv..


Sminkepung

Money!

Åh, perfect!! Gleder meg til og bruke den nttårsaften!

Hjertetavle som henger over senga ;)

Yes! Dvdspiller til og ha i bilen, det trengte jeg, haha hater og kjøre bil!

Fikk vel tilsammen 20 øredobbpar ellernoe?

Sueprfin riiing!

Masse krmer og såper!

Denne har jeg på i dag, "be fabolous" står det på den :-)
++++lue, votter, sokker, filmer, and so on!

Fikk du noe fint til jul?

-Fredrikke

 

julegaver!

Hei alle der ute i verden!

Nå sitter jeg på rommet og finner ut hva slags gaver jeg har fått, det er veldig kjedelig men dere må jo få vite det! Jeg har egentlig tatt bilder men så finner jeg dem ikke igjen, men har ett bilde av en bok jeg fikk da. ELSKER DEN! <3 Her er hva jeg fikk oh ett bilde ;-)

JUSTIN BIEBER BOK!

Nr.1 Justin Bieber bok
Nr.2 Sånn hals, en hvit og en rød
Nr.3 Smykker
Nr.4 Sminke
Nr.5 Settekasse
Nr.6 Klær
Nr.7 Digitalt piano
Nr.8 Parfyme
Det er nok helt sikkert masse mer, men jeg husker jo ikke aaalt..

Men vi snakkes nok etterpå, HADE

-Sara-

Christmaseve

Hei! Sara skulle egentlig legge ut noen bilder, men det funket visst ikke. men hun kommer sikkert med et innlegg senere i kveld, hihi! Nå lukter det ribbe og annet tilbehør til julematen i hele huset, deilig! Vi har ikke spist enda, så jeg kjenne rjeg begynner og bli skikkelig sulten. Også  vi jo bare komme med en "juletakk" til dere! Vi hadde virkelig aldri trodd at vi skulle nå så høyt med bloggen vår, vi er evig takknemlige! Men nå må jeg stikke, hadde egentlig laget et super langt innlegg men så gikk strømmen og pcen slo seg av. Må løpe ut til bikkja og mate han litt, haha. Ha en fortsatt fin julekveld, det fortjener dere!Gaveeer!

-Fredrikke 

Juleklær

Hei! nå har jeg akkurat laget marsipanfigurer, ogja.. Jeg faila littmed konditorfargen.. Uansett, når får dere se klærne jeg kjøpte meg, hvordan sminken min er i dag og litt sånn. "jakke/topp" /Cubus/29,- //skjørt/Cubus/149,-//Kjede/Cubus/19,-

Og igjen, God jul!
Hva synes dere?
-Fredrikke.


 

Morgengave

Hei! Akkurat som Sara skal, så skal jeg også se de tre nøtter til askepott, elsker den! Nå sitter jeg bare i pysjen, dritdigg. Senere i dag kommer jo innkjøpene mine som dere allerede har fått sett en liten smakebit av, hihi. På morgen i dag fikk vi alle morgengaver, utrolig morsomt og koselig. Så det betydde jo gave på meeeeg, gjett hva jeg fikk? Åjadda, en dvd jeg har ønsket meg en stund nå, nemlig Bridesmaids
 
Gleder meg til og se den :-)
God jul!!

-Fredrikke 

GOD JUL!

 Hei!

GOD JUL!  Nå sitter jeg i senga mi sammen med den ene katten min :-D Idag er det JULAFTEN!  Jeg legger jo ikke ut bilder og sånn nå siden jeg skal ta maaange etterpå, men dere greier dere vel? Jeg skal dusje nå snart også skal vi se på De tre nøtter til askepott. Den ser jeg og pappa på vært år, det er ikke noe jul uten og se den. Men hvis dere vil se den er kl. 11 ;-) Menja. Som jeg sa så skal jeg jo dusje, så se på TV, reise til sykehjemmet å åpne noen pakker hos bestefar også skal vi rett hjem og ordne oss heeeeelt ferdig. Da får dere se ett bilde kanskje av hva jeg skal ha på meg! Men jeg har ikke så veldig mye og skrive om..

Her er ett bilde av Tiger den ene katten min når den var LITEN nå her han jo MEEEGA!

HADE!

Gleder du deg til pakkene?? <3

 

-Sara-

Lite tid.Hei!

Jeg kan ikke lage ett så veldig langt innlegg, fordiii jeg skal ned og se på noe kjempe kult på TV! Legger bare ut ett bilde nå...


Fine tider! <3

-Sara-

Grøt

Hei!
For ikke lenge siden spiste vi grøt, og gjett hvem som fikk den? åneida, ikke meg.. Men bestemor. Uansett så har det vært en koselig kveld og vi skal sikkert kose oss mer utover kvelden. Jeg er forresten ikke hos Sara nå, hehe. Sara skal forresten legge ut et innlegg senere i kveld, så dette er ikke det siste dere får høre fra oss i løpet av Lillejulaften! Nå er forresten pakkene lagt under juletreet, noe som gjør meg enda mer spent! :-)Måtte jo pynte meg litt på lillejulaften også, hehe. Kjolen har jeg fått av Storebroren min :-)

-Fredrikke.


 

VINNEREN AV KONKURRANSEN

Hei! Da har vi trukket vinneren av konkurransen, og det ble LOVEHM, det er to jenter som eier bloggen så vi et ikke hvem av de det er, men uansett, dere/du har vunnet alle tre øredobbene fra Ginatricot. Gratulerer så mye, dere kontakte oss på Fancygirlz@live.no så vi får adressa deres slik at vi kan sende premien. Gratulerer igjen! HER ER BLOGGEN DEMS
Men til dere som ikke vant, det kommer flere konkurranser så bare vent :-)
Svaret var jo selvfølgelig kule Britney Spears: Derfor ble det jo "BS" B
ritney Spears..


-Sara og Fredrikke

KONKURRANSE- VINN ØREDOBBER FRA GINATRICOT

Hei!

Her er konkurransen, dette kan du vinne:


*****************************************************************************************************************************************************
Eneste du trenger og gjøre er:
Kommenter dette innlegget om hvilken kjendis du tror dette er, de som svarer riktig, skriver vi ned på en lapp, så trekker vi en tilfeldig vinner,som vinner de kule øredobbene.
HVEM ER DETTE:

Hint:BS
Vinneren blir lagt ut klokken 15.00 - 16.00

Lykke til!

-Sara og Fredrikke! EDIIIIIIIIIIIIT:::::::::AVSLUTTES KLOKKEN 14.00

Konkurranse- Hva vil dere ha?

Hei dere! Vi tenkte og ha en konkurranse nå, siden det er jo Jul. Men da lurte vi på hva dere ville ha som premie! Vi har disse alternativene:
1.Neglpynt fra Broadway.
2.Øyenskygge fra Maxfactor (blå, svart og hvit)
3.Neglelakk fra Helena Rubinstein (oransje)
4.Øredobber fra GinaTricot (3 par, hjerter, klokker og fugler)
5. Øyenskygge + speil fra moonlight (blå)
6.Hjertekjedemed diamanter.

hva vil dere ha? :-)

What you want?

-Sara og Fredrikke

Sorry meg

Heisann!

Sorry at jeg ikke har blogga noen ting de to siste dagene! Jeg har hatt besøk av noen jenter fra klassen. Jeg skal blogge bedre nå da :-D Idag har jeg jo ikke gjort noen ting bare sett på TV. Jeg hadde tenkt at på julaften skulle jeg legge ut bilder av de gavene jeg har fått i julekalenderen. Fredrikke kommer nå så vi skal ta noen bilder :-D Vi legger ut innlegg senere.

HADE <3

-Sara-

Lille julaften

Hei!
Tidlig morgen på meg idag, ja. I dag er det som dere alle vet lillejulaften, tenk på det, i morgen er dagen! Gleder meg utrolig mye til pakker, maten, være med familie og alt. I kveld kommer Bestemor og kanskje grandtanten min hit for og spise grøt. Hoho, hvem får mandelen? Meg, forhåpentligvis siden jeg aldri har fått den før... Haha. Vet ikke om jeg skal gjøre noe mer i dag, kanskje vøre med Sara who know. Uansett, skal ta litt bilder etterpå- så dere får klare dere med dette bildet som ble tatt igår. :-)

Trøtt!

 

-Fredrikke.

Noen spørsmål

Heihei!
Vi får inn noen spørsmål av og til av dere som kommenterer, og jeg tenkte jeg kunne svare på noen av de spørsmålene nå.
Har Sara slutta på bloggen? :-(
Neei, hun har bare ikke fått tid til og blogge disse to siste dagene.

Når får vi se mer av innkjøpene dine?
De får dere se på Julaften, som sagt.

Hvilke blogger leser dere?
hmm.. leser en del, men både jeg og Sara er som regel innom Auroramohn og l0ve.

Har en av dere speilrefleks?
nei, men moren til Sara og og storesøsteren min har.

Kan dere lage header til meg?
nei sorry, jeg lager ikke headere til andre..

Hvem av dere er hvem?
Hhaaha, sykt at dere ikke har fått med dere det enda, men jeg(Fredrikke) er hun blonde på 12, og Sara er brunetta på 11. Hihi!

Det var noen av spørsmålene som jeg husket dere hadde kommentert, hvis dere lurer på noe mer er det bare og spørre, husk det! I kveld har jeg pyntet juletre, så det får dere bilde av i morgen! Forresten så skal jeg ordne design til oss i kveld, gleder meg. Får mye mer blogglyst med nytt design også :-)

Morrastryne!

-Fredrikke.

 

accessories- Owl

Heei!
Nå driver jeg og ser på forskjellige nettsider som pyntdeg.no, motemekka og alle de der. Helt siden i høst har jo uglesmykker vært veldig populært, de fleste ungdommer har enten ugleøredobber, ringer, armbånd, klokker, smykkker eller klær med uglemønster på. Jeg synes også ugletilbehør er utrolig stilig, og det ligger på ønskelisten min til Jul. Akkurat  henger dessverre ikke noe uglesmykke, eller uglearmbånd osv. på smykkestativet mitt, men skulle gjerne hatt det. Nå har jeg mixa&fixa litt her, og se hva jeg fikk til;

Hva synes du om ugletilbehør?

-Fredrikke♥
 

Mine favoritt vintersko

Hallo!♥

Dere lurte jo på hvilke vintersko vi hadde osv, vi viste jo et av parene i den gale videoen, haha. Men her får dere se mine yndlings vintersko, kjøpte de samtidig og det var i Sverige når vi var på juleshopping, husker ikke heeeelt hvor de er fra..

Disse er fakeugs, og kostet 99,- (tilbud)

Disse bruker jeg til litt mere "fint" og kostet vel 499 ,-eller 599,-.. 
Hva synes dere om skoene?

-Fredrikke
 

2 dager til jul!

Heisann!
Åh, gud vet hvor mange ganger jeg har skrivd, pussa vekk, skrivd pussa vekk på dette innlegget! Jeg aner ikke hva jeg skal blogge om!
Endelig snør det ute, eller det har jo snødd ganske lenge, men akkurat  så snør det! Tror nok jeg skal finne på noe med Sara i dag, grunnen til at hun ikke blogget i går var nok fordi hun hadde overnattingsbesøk. Men vi får se hva som skjer, blogging blir det uansett. Vet jeg har mast om dette lenge nå, men dere må virkelig komme med hva dere vil lese om, hva må vi blogge om for at du skal bli fastleser?

Dere får et bilde fra i går, fordi nå er jeg virkelig morningfacenumber1.
 
Sure fisker, elsker det!
~Fredrikke~


Julestemning-foto

Wohoo! Endelig var den her, den kom til meg for 3 minutter siden! Neida, jeg bare tulla. Men helt serriøst, jeg har fått julestemning i dag, og det er helt supert! Har nok noe med at jeg har kjøpt klær jeg skal ha på meg på julaften, jeg og mamma har hvert hos Tante og byttet julegaver, også har det kommet ei med julegaver til oss, og det var jo siste skoledag på skolen i dag. Uansett så er jeg klar for jul, og gleder meg utrolig mye til og åpne pakkene og feire Julen her hjemme med familien min. Nå sitter jeg bare og hører på Mistletoe, og prøver og beholde juelstemningen, haha. Men det var viurkelig på tide at den kom, har lengtet lenge etter den. Sikkert fordi det er så lite snø ute...

Har redigert det selv //øynene til Ida.

Har du fått julestemning?

~Fredrikke~
 

Nytt design

Hei!
Sett den nye headeren våres? Redigerte den akkurat, synes vi trengte et litt mer "juledesign" siden vi har jo rødt design, og headeren var rosa, ogja.. Det sier vel egentlig seg selv, rødt + rosa = ????

Hva synes du om headeren?

~Fredrikke~

Innkjøp

Heisann!

I dag har jeg og mamma vært på Bjørkelangen og shoppa litt på Cubus. Etter skolen, altså. Jeg kjøpte meg det jeg skulle ha på meg på julaften, her får dere en liten smakebit, dere får se det bedre på Julaften!

Loveit!

~Fredrikke~

 

Julegavene er i boks

Heisannsveisann!
I dag kjøpte jeg den siste julegaven, hehe seint ute som vanlig.. Kjøpte til Dennis i dag, har allerede kjøtp til familien og de andre vennene mine. åh, i dag er det bare FIRE dager igjen til Jul, wohoo! Gleder meg utrolig mye til julegaveeer. Hehehe. Forresten du som lurte på om jeg og Sara er hos hverandre hver dag og om vi pratet hver dag.  Vi er ikke hos hverandre hver dag, men nesten, faktisk! Forrige uke var vi vel sammen på Tirsdag, onsdag og Torsdag. Og JA vi prater sammen hver dag, på Lørdager og Søndager hender det at vi bare prater via facebook eller telefonen, menja. Hoho, dere skulle bare visst hvor gøy vi hadde det i stad, hahahah. Hadde utrolig latterkrampe. Men, nok om det! I dag, etter at Sara dro, har jeg vasket rommet, tørke støv, rydda, støvsugd and so on, så nå må jeg bare re opp senga og sette på nytt julesengetøy. Hadebra!

 
Synes det bilde ble så kult!

~Fredrikke~

Bildene

Heisann!

Mornmorn, nå sitter jeg her og kjeder livet av meg. Noen må ha det BLÆ også da.. Men her er bildene jeg lovte dere:WTF! Selfølgelig kom det opp sånn ERROR driiit! Men jeg kan jo sikkert legge ut resten en annen dag ;-D

Men da sier jeg TAKK FOR MEG, neida. 

Hva syntes du om jakka og bildene? GOD JUL!

-Sara<3

Video fancygirlzhverdag episode1

-Sara og Fredrikke

Outdoorpictures

Heisann folkens!
Nå kom vi akkurat inn, vi har vært ute og tatt masse bilder, ute i hagen og i skogen! Og vi har laget en video, fordi vi har startet med "Fancygirlzhverdag" Hvorfor vi filmer, men vi prater ikke så mye og sånn, vi tuller mest! Og i dag var videoen ute. Så videoen kommer enten i kveld eller i morgen, Sara har ikke nett men hvis hun har det i kveld skal hun legge ut mange bilder hun har tatt.Hva synes dere?  :)

-Fredrikke og Sara<3

 

Den nye jakka

Hei dere!
Nå er Sara hos Fredrikke, og etterpå skal vi ta noen bilder. Men første skal dere få vite noe supert: I dag er bloggen 1 uke, og vi har fått 1040 sidevisninger og 431 kommentarer, så vi må bare takke dere, så tusen takk!!  Det var mange som kommenterte at de ville se jakken til Sara bedre, og det får dere se her:Hva synes dere? Men nå stikker vi og tar litt bilder ute!

-Fredrikke og Sara!
 

Hjemme!

Hei dere!

Først må jeg bare si at jeg ikke aner hvorfor Sara ikke har blogga, haha! ikke er hun på facebook heller så.. Men jeg vet at hun tok en del bilder på morgenen i dag, så de kommer vel i morgen, eller kanskje i kveld? Who know, man vet jo aldri med Sara, haha. neida.. ;-) ååh, gleder meg til i morgen, da kan jeg si det er 4 dager til Jul, også på Onsdag kan jeg si at det er 3 dager, på Torsdag kan jeg si det er i overimorgen, på Fredag kan jeg si det er i morgen, på Lørsdag jan jeg si- Det er jul! Hahaokei, jeg avslutter innlegget før jeg virkelig driter meg ut.. Neida.. Eller joda.. Eller kanskje?
HADE!
Orker ikke noe nytt bilde nå, ahha. men har redigert lyset og litt på dette:

~Fredrikke~ 


 

Stikker snart.

Hei dere!
Nå må jeg kjappe meg, fordi nå skal jeg bare spise litt (potetmos og pølse, nam!) Så kommer tante og henter meg, så er det baking på G! Men må stikke nå, så hadebra!
Skole er kjedeliiig: 

 

~Fredrikke~

School next.

Hei dere, og god morgen!

Bare et kjapt God morgen innlegg før jeg stikker til bussen. Ettersom det blir dårlig blogging fra min side i dag, så kan jeg like så godt blogge litt nå, skal spørre Sara om hun kan ta på seg bloggansvaret i dag, haha. om bare 13 minutter skal jeg gå til bussen, så vi snakkes. Nå skal jeg kjede meg i hjel på den kjedelige skolen ;-)


Fredrkke.blogg.no er den gamle bloggen min!

Hade.
~Fredrikke~


Bloggtips

Hei dere! Beklager dårlig blogging i dag.. Vi skal nok skjerpe oss, hehe! Men Sara var jo hos Felicia, og bestefaren sin. Og jeg har gått tur med Nure noe som så ut til og være veldig gøy for han. Siden vi møtte en annen hund av samme slag, BorderCollie. De hadde det så gøy, også var de såååå søte!
På mandag, altså i morgen, skal jeg og kusina mi Emma Sofie til tanten vår for og bake litt. Så det blir nok veldig lite blogging fra min side i morgen, siden jeg slutter på skolen 14.15 og skal dit 15.00 og er hjemme igjen rundt 20.00-21.00 så skal prøve og få lagt ut et raskt innlegg etter skolen, men jeg lover ingenting. 

Men, nå MÅ dere virkelig komme med noen bloggtips, sånn at vi vet hva dere liker! ikke si video, for det vet vi allerede at dere liker.

Hva vil du ha på bloggen?

~Fredrikke~
 

 

Krøller

Hei dere!
I går hadde jeg i små fletter etter jeg hadde dusjet i håp om at jeg skulle få krøller i dag, og det gjorde jeg! Bare se her:


Her ser dere det litt bedre:

Ikke bry dere om bakgrunnen.... Orker ikke og redigere det nå (og ehller ikke rydde, haha)

~Fredrikke~

SYNES?

SLITEN

Hei dere!

God morgen, nå sitter jeg og Felicia å hører på Hot N Cold-katy perry. Felicia skal på kamp ca 12, og jeg MÅ til bestefar i følge mamma. Vi var oppe til ca 4-5 igår og våkna ca 9. Vi er ikke ferdig med sangen enda, eller sangen er ferdig men ikke melodien.. Jaja det kommer vel helt sikkert en gang :-D Vi har ikke tatt bilder så det blir et lite innlegg uten bilder..  Vi trenger tips om hva dere vil at vi skal skrive om :-)

Haade <3

 

-Sara-

Hello sunday

Hei dere!
God morgen allesammen. I dag skal jeg ikke noe spesielt tror jeg. Vi skal i allefall dra å hente juletre i dag da. Og i morgen skal jeg og kusina mi som er 8 år til tanta våres (søstra til pappa og mammaen hennes) og bake julekaker osv! Vi har gjort det i 3 år nå, så det er på en måte en slags tradisjon. ;-)

gammelt....
~Fredrikke~


Sang

Heisann!

Nå sitter vi her og hører på Mistletoe Justin Bieber :-) Den er så fiiiin! Vi prøver også å lage sang, meen det går ikke såå fint med mellodien da HEHE... Vi finner det nok heelt sikkert ut da :-D Jaa, vi har laget MÅ GJØRE VIDEO men den finner vi jo selvfølgelig ikke, også har vi laga sminke video som ble helt syykt dårlig siden vi ikke har kamera bare web som Felicia har hatt i 5 år eller no! Gidder ikke legge ut bilder nå siden vi ikke har tatt noen ennå. Sjokolade er godt! Mtte bare skrive det :-D Jeg har egentlig ikke så mye å skrive om akkurat nå men kanskje senere i kveld. Hvis dere er helldige får dere kanskje teksten på sangen i kveld også! 

BYEBYE <3<3

 

-Sara-

Outfit 16.desember

Hei dere!
Her kommer dagens outfit.
 
//tights/Cubus//topp,tunika/vetikke//kjede/arvet av Ida!Hva synes du?

~Fredrikke~

 

Shopping

Hei dere!

Nå har jeg ankommet Felicia. Før det så var jeg jo å shoppa, men jeg fikk ikke kjøpt sko da. Jaja, jeg ble veldig irritert. Jeg og mamma var først og shoppa en bukse til meg og noen kjoler til mamma også sender bestemor mamma melding om at bestefar skal sendes tilbake til bjørkelangen så vi måtte reise rett fra shoppinga og til sykehuset fordi vi måtte hjelpe bestefar med og ta med tingene sine og sånne ting. Men vi reiste jo tilbake til centeret etterpå. Jeg kjøpte meg en jakke fra H&M 700,- og en bukse fra redbird 329,- men jeg fikk den for 200 eller noe fordi jeg hadde et sånn 30% kort. Jeg har tatt bilder av hva jeg har kjøpt og outfit. Her kommer det!

  outfit jakke fra pimki, 29 euro. Genser fra beshka, 5 euro.Bukse fra redbird,329 ,-

Jakka og gensern er jo fra Spania så det er euro, bare hvis dere lurte.

 Innkjøp nr.1 Den er fra redbird.

 

 Innkjøp nr.2, sorry for bildet det ble ikke så bra. Men dere får nok se jakka flere ganger på bilder ;)

 

 Nammi, detta skal jeg og Felicia leve på.. Nei da ;)

Da snakkes vi etterpå! HADE <3

 

-Sara-

Bilder

Hei dere! Og god morgen, kanskje litt sent men jaja.. Våkna klokka 21.30 i dag, så har egentlig hvert på pcen og sånn en stund. Nå er vel Sara på sykehuset, eller så er hun og shopper, heldigrisen! Men vi har tatt mange bilder som ikke har kommet ut på bloggen enda, så jeg tenkte dere kunne få se noen av de nå. Senere i dag tror jeg at det kommer dagens outfit!Vi har enda flere bilder, men dette var noen av de! Husk at outfit bilder kommer senere i dag så stay tuned!
OG TIL SLUTT, et bilde jeg akkurat redigerte:


 

~Fredrikke~

 

Nå stikker jeg.

Hei dere!

Nå skal jeg ordne meg også skal jeg reise til sykehuset. Bare så dere vet det skal jeg til bestefaren min. Når vi har vært der skal jeg og mamma på shopping etter ny JAKKE og nye VINTERSKO! Det blir nok veldig kult. Nå skrek mamma opp til meg at jeg måtte kle på meg såå.. MenMen blogger selv om! Jeg har tatt noen bilder som jeg nå endelig kan legge inn så det er nice! Men jeg skal fortelle da jeg måtte på sykehuset for og sy.. Legger inn bilder av såret når jeg har skrevet ferdig. Det skjedde for 1 år siden. Hele familien og noen fler var på isen. Jeg og broren min hadde fått en go-cart av pappa. Så begynnte broren min da, han kjørte mange runder. Så når det var min tur fikk jeg bare kjørt noen meter og da kjørte jeg rett i snøen. Det er en sånn knapp man skulle trykke på og den satt på motoren og motoren satt rett foran hjulet. Også skulle jeg trykke på den knappen da, men da kom hånda mi nær hjulet som gikk rundt med maaaaasse pigger på. Pappa ringte sykebilen og når den kom fikk jeg mange sprøyter og sånne ting. Da kjørte vi inn til sykehuset, jeg måtte sy 40 sting inni hånda mi altså! Og her er bildet det er ikke så tydlig da...


 Her er go-carten. Jeg klarte ikke laste opp det andre så sorry... Men nå skal vi dra Hade <3

 

-Sara-

Hva vil dere lese om?

Hei dere!

Tenkte og bare spørre dere om hva dere ville at vi skulle blogge om! Ikke kom med noe videogreier nå, siden vi har allerede lagt ut tre videoer, så det blir en liten stund til neste.. Så tenkte jeg og kanskje blogge om det dere ville jeg skulle blogge om i morgen. Og det skjer jo ikke akkurat så utrolig mye spennende i livet våres, haha. vi er liksom bare 11 og 12, så vi henger jo ikke ute på fest every weekends og vi er ikke i byen og shopper med flere tusen kroner på et bankkort liksom.. Vi er jo unge? Gleder meg til jeg blir eldre og kan shoppe, altså gjøre det jeg elsker! Gleder meg kjempe masse til jeg og Sara skal på shopping, bare og finne ut når vi skal det.. hehe.. men uansett da, som sagt så skjer det ikke så mye, så det er ikke så veldig interessante ting vi kan blogge om. Men hvis dere kan komme med noe forslag så ahdde det blitt litt mer lett, i allefall! :-)
 
What the fuuuck gjør hippiekjerringa i min sminkekurv????? Hahaha, neida. Men se på håret hennes daaa<3

~fredrikke~ 

Heei

Heeisann :-D

Idag har jeg vært på bjørklangen TORG :-D Jeg skulle egentlig kjøpe meg en jakke, men den var jo ikke der. Jeg ble jo litt sur men livet er hardt. Ååå, jeg skal kanskje være med i TOPP eller JULIA! Mamma vet hvem de er som tar bilder og sminker og sånne ting, og de har spurt om jeg kan sende bilde av meg. Så nå driver jeg og finner ut hva jeg skal ha på meg på bildene. Dere MÅÅ stemme på Jenny i Idol i dag! Hun er beeest. Jeg har ikke bilder nå heller såå... Men nå må jeg gå og se på at Jenny vinner Idol!!! <3

Haade!
Men så er Sara utrolig heldig og har en så snill og kul venninne som meg, altså Fredrikke. ;) Så når hun har lagt ut et innlegg, kan jo jeg bare rette opp litt med et bilde. Stakkars lesere, får ikke noe bilde ... Men så kommer jeg, og redder dere! Dere får et bilde jeg tok av hun på mandag eller noe.. Tirsdag var det vel.. nei kanskje Onsdag? samme det, denne uka vertfall.. HILSEN FREDRIKKE! Men innlegget er fra Sara.. komplisert ass.

Søtiiiiiiiing!

 

 

-Sara-

Penger til Justin Bieber konsert

-Sara og Fredrikke

Juleverksted

Hei dere!
På skolen i dag hadde jeg og Sara juleverksted, vi hadde det i går også. Sara har laget noe litt annet enn meg, i klassen min lagde vi julekranser. Var veldig skeptisk til det i starten, det var liksom så umulig og ingen ting fungerte som det skulle. Men etterhvert ble det jo ganske morsomt. 

Også er det jo Idol i kveld! Gleder meg til og se, heia Jenny!


Dette var Julekransen jeg lagde ;p

~Fredrikke~

 

T.G.I.F

Oisann! Kom akkurat på at jeg hadde en kanelsnurr i mikroen.. Æsj det lukter jo helt svidd her? Hahah, jaja.. Men det smakte ikke så ille da. Tror jeg.. Forresten så fikk vi et spørsmål om hvor langt det lengste håret jeg noen gang har hatt var! Egentlig har jeg ikke noen bilder av det.. Men jeg har jo ganske langt på dette bildet?

Bildet ble tatt i fjor på nyttårsaften :-) 

Jeg klipte meg for bare noen uker siden, hadde så kjempe slitt hår, huff..

~Fredrikke~ 

Svar på spørsmålsrunde del2 VIDEO


Nå er det nok blogging for i dag, så natta folkens! (skal ikke legge meg enda, men uansett..)

 

-Fredrikke

Thank you!

Hei dere!
ååå, ble så utrolig glad da jeg logget inn på bloggen etter friidretten i stad, så sjekka jeg statistikken, and guess what? over 200 sidevisninger (211) bare i dag! Vil bare si at vi begge to er utroligutroligutrooolig takknemlige for at så mange av dere har lest bloggen våres i dag, og ikke nok med det- vi har utrolig mange kommentarer- 137, og det bare på 2 dager!?  I løpet av disse to dagene har vi fått akkurat 390 sidevisninger tilsammen. Så tusetakk for at dere leser og kommenterer denne bloggen, folkens! I morgen tror jeg kanskje at svar på spørsmålsrunden del2 kommer! på video forresten.. Derfor det tar så lang tid, alltid, absolutt alltid er det noe feil med den opplastningsdriten på youtube! Den nye funker ikke, så jeg må bruke den andre, men wtf?! I stad stod det at det var igjen 3 minutter så plutselig 1897?! Hva skjer med deeet? Blir så dritt lei når ting endelig funker, så klikker det. Menmen!

I morgen er det endelig helg! Fri fra skolen, whoop whoop! Er så lei skolen nå jeg også, akkurat som Sara! Skal bli digg med litt fri nå kjenner jeg. Skal ikke noe spessielt til helgen, tror jeg. Skal sikkert være litt med Sara ellernoe. Sara skal til Felicia og overnatte hos hun på Lørdag (til søndag) men vi får bare se hva som skjer i morgen! Blogging blir i i vertfall. Men nå har jeg skrevet et ganske så langt innlegg, mener jeg da, haha. Så nå er fingrene mine slitne (haha, overdrivelse? Nopp) så hadebra!

Random bilde.. :-)


 ~Fredrikke~

Hvorfor friker dere ut

Hei dere!

Jeg skjønner ikke hvorfor dere friker heelt sinnsykt ut. Slapp av? Vi vet det kanskje var litt dumt, men man behøver ikke frike heelt ut. Sorry, sorry, sorry, sorry, sorry, sorry, sorry og sorry! Det var ikke meningen og være slemme vi skulle jo bare tulle litt. Hvis dere ble sure, bare ikke tenk mer på det, OKEI?? 

Nå sitter jeg i stua å venter på at Hotel Cæsar, det er litt ekelt siden det er en hvit bil som driver og kjører oppe hos oss å følger etter deg når du går ute på kveldene... Og de andre er på juleavslutninga til broren min så det er scary! Men jeg overlever nok helt sikkert ;) Snart Hotel Cæsar nå så går og finner litt brus og godis :D

Et bilde fra i går som Fredrikke tok av meg.

Kos dere vidre da KLEM<3
-Sara-

Drar på friidrett

Heidere!

Om rundt et kvarter stikker jeg og trener litt på friidrett! Sara går dessverre ikke der lenger, men hun gjorde det før! Så det blir ikke noe mer blogging fra min side nå, men kanskje det blir det senere i kveld? Uansett, vi snakkes! :-)-Fredrikke!

Kødda! &lt;3

Hei dere!

Istad skrev vi ett innlegg om JB. Det er ikke sant ;) Vi eeeeelsker Justin Bieber selv. Vi skulle bare skjekke hva dere kom til og si! Hehe, så altså Vi er beliebers, og synes ikke dere er teite!

Men sorry, jeg må gå.. Skriver ett nytt innlegg etter på! Haaade <3

 

 

-Sara-

Desperate beliebers-Tull!

Hei dere! Nå tenkte vi og ta opp et emne som vi har tenkt en del på i løpet av de siste dagene. Det er altså Desperate, irriterende, teite, overdrivende, overlegende, plagsomme og gale "justin bieber fans" Nei, vi gidder ikke å kalle dere "Beliebers" i dette innlegget, for det er bare et teit ord dere har funnet på! Det står jo ikke en gang i ordboka? Vi liker jo Justin Bieber selv, men vi er jo ikke helt gale som dere? Det finnes grenser, skjønner dere! Dere irriterer sikkert Justin også med det, flere av dere legger sikkert ut 20 statuser på facebook som linker til profilen til Justin! Herreguuuud, stakkars gutt. Så ro dere ned og ikke vær så utrooolig barnslige og teite. Dette gjelder jo ikke allesammen, men de som virkelig overdriver! Hva er problemet deres?? Håper virkelig vi får svar på det nå, fordi vi blir jo bombandert med Beliebersvarsler på face! STOP IT!
 
-sara og Fredrikke!!!

Sommerbilder

Hei dere!

Her kommer noen bilder som vi tok rett etter sommerferien, åå, da var det varmt og vi kunne ha på lite klær! Nå måvi ha på masse klær og gummistøvler.. SNØ KOM!


Synes?

-Fredrikke
 

Måtte bare!

Hei dere!

Nå ligger jeg på IPadden og kjeder meg så da kan jeg jo bare blogge litt ;)
Vi har veldig veldig veldig mange side visninger på bare disse to dagene, vi er ganske fornøyd! Åå, møkka katt! Nå har den stygge, neida den er ikke stygg men den har DRITI på rommet mitt, det lukter ikke akkurat godt!
Hvis jeg gidder/orker gå inn på bloggen og skjekke kommentarer MÅ dere minne meg på at jeg må kjøpe gave til venner. Ikke imorra da jeg skal jo til Fredrikke! Jeg kan ikke legge ut noe bilder av oss nå, Fredrikke har alle bildene på sitt kamera Såå da Går det dårlig og legge ut no... Jeg kan jo si hvor jeg skal være den herlige dagen 24.desember. Først skal jeg ligge på soffaen å se på 3 nøtter til Askepott, det blir lixm ikke jul uten og se den. Så skal vi spise frokost, ta med oss noen gaver inn til sykehuset. Også skal vi feire litt jul hos bestefar, siden han er lam og kan ikke være der og feire med oss. Også skal vi reise hjem igjen og ordne oss, dekke bordet og masse sånn.
Men siden jeg ikke har noe å gjøre mer kan jeg jo si noe av det jeg ønsker meg til jul (sier 10 ting)

1.Canon kamera
2.Sminke
3.PC
4.TV på rommet
5.Hund(Hehe skjer aldri!)
6.Klær
7.Eget hus
8.Smykker
9.Parfyme
10.Maaaaaasse penger!!!

Hvor skal du feire jul og hva ønsker du deg?


-Sara-

We need some moneeeeey

Hei dere!

Akkurat nå har vi funnet ut at vi skal spare litt penger til shopping! Sammen, altså- haha! Fordi nå er vi b.l.a.k.k.e blææ! Så etter jul har vi tenkt til og se hvor mye penger vi har og da er det shoppingtur på oss, woho! Forja, vi trenger jo noen nye klær og sånn, så da blir det Cubus, lovely. Men dere? Nå må Sara stikke, hun har hvert her veldig lenge i dag, så goodbye. 

Tommel opp for tjening av penger!

-Sara og Fredrikke!
 

Svar på spørsmålsrunde

Hei dere! Akkurat nå har vi akkurat laget mange videoer til dere puser! Så de får dere i løpet av kvelden og i morgen også. Super snille bloggere eller hva? Hihi! Men uansett så her er svarene på spørsmålsrundeeeen.
 


Klemziii! Prøvde og være litt mindre fjortiser her, håper vi klarte det, hihi!

Hade bloggingser.

-Sara og Fredrikke.

Hva er greia med skole?

Heei dere!

Idag har jeg vært på skolen og kjeda meg. Hvorfor har vi matte, det er jo ikke sånn at jeg skal bli noe mattegæren tuffs som ikke finner ut hva man skal gjøre med livet sitt. Meen, nå er det jo bare 10 dager til jul!

Jeg gleder meg mest til gavene og kakene. Jeg legger ikke ut noe bilde nå, fordi Fredrikke har alle bildene på dataen sin. MenMen

 

 

 

-Sara-  <3

Spmrunden kommer

Hei dere!
I går, når Sara var hos meg tok vi en god del bilder. Tenkte jeg kunne legge ut noen av dem nå, så kommer resten senere i forskjellige innlegg. Svarene på spørsmålsrunden kommer om en stund, den driver fortsatt og laster seg opp på youtube, siden det tar evigheter! Den har stått der i hele dag og er bare på 66 % blæ. Vi har ikke fått blogget før nå, for det var lang skoldag, og jeg har faktisk akkurat kommet meg inn døra. Er forresten møkklei skole nå, dritass. Kom utrolig mange spørsmål etter hadde lagd videoen, så vi får vel bare svare på de i et innlegg en annen gang, ellernoe.-Fredrikke<3

 

Spørsmålsrunde

Spørsmålsrunden er nå avsluttet, svarene kommer enten i løpet av kvelden, eller i morgen!

Hei dere!
Nå hadde vi tenkt og ha en spørsmålsrunde. Så send inn MASSEEE spørsmål. Så svarer vi om en halvtime.Send inn! Hva lurer du på?

-Sara og Fredrikke!

Her er vi

Hei dere! Her er et bilde av oss begge to, så dere vet hvem av oss vi er. Akkurat nå er det jeg, Fredrikke som blogger- men etterpå kommer Sara til meg, vi er forresten naboer. Og da skal vi ta mange nye bilder- som vi elsker!
Sara, 11år: Fredrikke, 12 år:
 Aner ikke hvorfor bildestørrelsen ble som den ble.. Beklager for deeet.
Snakkes.

-Fredrikke.<3 

Welcomeee

Hei dere! jeg er en man oppi søttiåra, kommer til og blogge om barnebarna mine og vedhugging. NEIDA! Vi er to jenter, Sara på 11 år og Fredrikke på 12år! Vi kommer til og blogge om hverdagen våres, videoer og bilder. Etterpå skal vi lage en må gjøre video, har tenkt til og lage den snart. Men nå sitter vi med IPad, så dere får bilder senere. Sara er brunette, er interressert i gutter, mote, klær, sminke, fotografering og sang. Fredrikke er blondine over interressert i det meste som Sara er det i.+friidrett. Det var litt om oss, senere får dere bilder + en mågjørevideoen. SÅ SNAKKES.
hits