Fancygirlz    

Kategori: Om oss


Noen spørsmål

Heihei!
Vi får inn noen spørsmål av og til av dere som kommenterer, og jeg tenkte jeg kunne svare på noen av de spørsmålene nå.
Har Sara slutta på bloggen? :-(
Neei, hun har bare ikke fått tid til og blogge disse to siste dagene.

Når får vi se mer av innkjøpene dine?
De får dere se på Julaften, som sagt.

Hvilke blogger leser dere?
hmm.. leser en del, men både jeg og Sara er som regel innom Auroramohn og l0ve.

Har en av dere speilrefleks?
nei, men moren til Sara og og storesøsteren min har.

Kan dere lage header til meg?
nei sorry, jeg lager ikke headere til andre..

Hvem av dere er hvem?
Hhaaha, sykt at dere ikke har fått med dere det enda, men jeg(Fredrikke) er hun blonde på 12, og Sara er brunetta på 11. Hihi!

Det var noen av spørsmålene som jeg husket dere hadde kommentert, hvis dere lurer på noe mer er det bare og spørre, husk det! I kveld har jeg pyntet juletre, så det får dere bilde av i morgen! Forresten så skal jeg ordne design til oss i kveld, gleder meg. Får mye mer blogglyst med nytt design også :-)

Morrastryne!

-Fredrikke.

 

Nå stikker jeg.

Hei dere!

Nå skal jeg ordne meg også skal jeg reise til sykehuset. Bare så dere vet det skal jeg til bestefaren min. Når vi har vært der skal jeg og mamma på shopping etter ny JAKKE og nye VINTERSKO! Det blir nok veldig kult. Nå skrek mamma opp til meg at jeg måtte kle på meg såå.. MenMen blogger selv om! Jeg har tatt noen bilder som jeg nå endelig kan legge inn så det er nice! Men jeg skal fortelle da jeg måtte på sykehuset for og sy.. Legger inn bilder av såret når jeg har skrevet ferdig. Det skjedde for 1 år siden. Hele familien og noen fler var på isen. Jeg og broren min hadde fått en go-cart av pappa. Så begynnte broren min da, han kjørte mange runder. Så når det var min tur fikk jeg bare kjørt noen meter og da kjørte jeg rett i snøen. Det er en sånn knapp man skulle trykke på og den satt på motoren og motoren satt rett foran hjulet. Også skulle jeg trykke på den knappen da, men da kom hånda mi nær hjulet som gikk rundt med maaaaasse pigger på. Pappa ringte sykebilen og når den kom fikk jeg mange sprøyter og sånne ting. Da kjørte vi inn til sykehuset, jeg måtte sy 40 sting inni hånda mi altså! Og her er bildet det er ikke så tydlig da...


 Her er go-carten. Jeg klarte ikke laste opp det andre så sorry... Men nå skal vi dra Hade <3

 

-Sara-

Spørsmålsrunde

Spørsmålsrunden er nå avsluttet, svarene kommer enten i løpet av kvelden, eller i morgen!

Hei dere!
Nå hadde vi tenkt og ha en spørsmålsrunde. Så send inn MASSEEE spørsmål. Så svarer vi om en halvtime.Send inn! Hva lurer du på?

-Sara og Fredrikke!

Her er vi

Hei dere! Her er et bilde av oss begge to, så dere vet hvem av oss vi er. Akkurat nå er det jeg, Fredrikke som blogger- men etterpå kommer Sara til meg, vi er forresten naboer. Og da skal vi ta mange nye bilder- som vi elsker!
Sara, 11år: Fredrikke, 12 år:
 Aner ikke hvorfor bildestørrelsen ble som den ble.. Beklager for deeet.
Snakkes.

-Fredrikke.<3 

hits