Fancygirlz    

Kategori: Våre meninger


Bloggtips

Hei! Jeg tenkte og skrive noen bloggtips, siden mange vil jo ha en del tips, såja. Here we go!

Designet-Designet burde være fint, ryddig og ha en header. Bytt design ganske ofte, til forskjellige ulike design. Du kan godt bruke gratisdesign.
Skriv bokmål-Du får flere lesere hvis du gjør som tuvaw, rhenriksen,auroramohn, l0ve osv. De snakker allesammen forskjellige dialekter, men skriver på bokmål, det er mye lettere og forstå, så om du vet hvordan man skriver bokmål burde du ta deg tiden og gjøre det.
Vær seriøs-Men ha med litt humor! Leit og lese hvis du skal fortelle at "i dag har jeg vært på shopping" hvis du prøver og være morsom og gjør det til "i daaaag, har jeg vært på shooopppisloooppis, hihihihhhahahhahah!!" Går ikke ann og lese det en gang jo?! Mye bedre om du har med litt humor! Men ikke ha for mye lol, roflmao, lmao og sånn. 
Ordentlig Norsk- Utrolig mange bloggere som skriver "fjortizznorsk" irriterende! Da snakker jeg ikke om "goshes, oh my god" and so on, fordi det gjør jo på en måte vi også, det er jo slik fjortiser gjør, haha. Men ingen vil ta deg seriøst hvis du skriver som dette "Hææiiiijjjjjj, folkzaaaaa, hva skjeeeeeeer i værdaaaagen deres aaaaa??" Stop it, please!
Vær deg selv-Ikke lat som at du er noen andre, uansett om du har et bloggforbilde må du ikke legge ut akkurat det den personen gjør, de fleste leser toppbloggerne sine blogger, så hvis du legger ut akkurat det samme som de, blir det lite spennende. Vær deg selv, du er bra nok som det!
Ha med bilder i vært innlegg- Dette er viktig, selv har vi noen få innlegg uten bilder, men det er fordi Sara ikke har så mange bilder. Men det blir mye morsommere om du tar med noen bilder!

Vet du ikke hva du skal blogge om? Her har du noen tips.

outfits-Jeg synes det er kjempe morsomt og se outfits, med en gang jeg ser et innlegg som heter "dagen outfit" ol. går jeg alltid inn! Legg ut et outfit bilde, kanskje du blir dagens inspirasojn for noen?
Videoer-De fleste liker videoer, ha en mågjørevideo, spørsmålsrunde, skravlevideo eller hva du vil.
Fotoshoot-Denne slår aldri feil, ta med deg en venn og et bra kamera og ta masse bilder, og legg de ut.
Er alle disse oppbrukt? Spør leserene dine hva de vil ha!

-Fredrikke
 

Hvorfor friker dere ut

Hei dere!

Jeg skjønner ikke hvorfor dere friker heelt sinnsykt ut. Slapp av? Vi vet det kanskje var litt dumt, men man behøver ikke frike heelt ut. Sorry, sorry, sorry, sorry, sorry, sorry, sorry og sorry! Det var ikke meningen og være slemme vi skulle jo bare tulle litt. Hvis dere ble sure, bare ikke tenk mer på det, OKEI?? 

Nå sitter jeg i stua å venter på at Hotel Cæsar, det er litt ekelt siden det er en hvit bil som driver og kjører oppe hos oss å følger etter deg når du går ute på kveldene... Og de andre er på juleavslutninga til broren min så det er scary! Men jeg overlever nok helt sikkert ;) Snart Hotel Cæsar nå så går og finner litt brus og godis :D

Et bilde fra i går som Fredrikke tok av meg.

Kos dere vidre da KLEM<3
-Sara-

Kødda! &lt;3

Hei dere!

Istad skrev vi ett innlegg om JB. Det er ikke sant ;) Vi eeeeelsker Justin Bieber selv. Vi skulle bare skjekke hva dere kom til og si! Hehe, så altså Vi er beliebers, og synes ikke dere er teite!

Men sorry, jeg må gå.. Skriver ett nytt innlegg etter på! Haaade <3

 

 

-Sara-

Desperate beliebers-Tull!

Hei dere! Nå tenkte vi og ta opp et emne som vi har tenkt en del på i løpet av de siste dagene. Det er altså Desperate, irriterende, teite, overdrivende, overlegende, plagsomme og gale "justin bieber fans" Nei, vi gidder ikke å kalle dere "Beliebers" i dette innlegget, for det er bare et teit ord dere har funnet på! Det står jo ikke en gang i ordboka? Vi liker jo Justin Bieber selv, men vi er jo ikke helt gale som dere? Det finnes grenser, skjønner dere! Dere irriterer sikkert Justin også med det, flere av dere legger sikkert ut 20 statuser på facebook som linker til profilen til Justin! Herreguuuud, stakkars gutt. Så ro dere ned og ikke vær så utrooolig barnslige og teite. Dette gjelder jo ikke allesammen, men de som virkelig overdriver! Hva er problemet deres?? Håper virkelig vi får svar på det nå, fordi vi blir jo bombandert med Beliebersvarsler på face! STOP IT!
 
-sara og Fredrikke!!!

hits